Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Powszechna Służba Wojskowa (https://forum.cdrinfo.pl/f5/powszechna-sluzba-wojskowa-91363/)

legion 08.11.2012 20:46

fajne laki jakie wszystkie takie same do takiej armi bym sie zaciagnol na ochotnika jako worek treningowy na poligonie :D

ed hunter 29.10.2012 19:29

No masz rację, napoleońskie mundury, faszyści typowi.

pali 29.10.2012 19:24

rebranding

ed hunter 29.10.2012 19:22

Cholera, to moi przodkowie przebierając się z ubiorów wzorowanych na zachodniej modzie w mundury na tejże modzie wzorowane, to co robili?

pali 29.10.2012 19:13

Dobrze, że tego tematu nie przeniesiono do Śmietnika, bo dzięki temu może jakiś patriota go wygugla, przeczyta, napisze do mnie i w przyszłości zostanie generałem.

Cytat:

Napisany przez Patrix (Post 1223312)
Taak... te dziewuchy stamtąd to naprawdę, ten ich mundur to ich najcenniejsza garderoba,
i tu na prawdę nie chodzi o przekonanie.
Wklejenie tego filmu nasuwa mi tylko jedną odp. w ankiecie.

W samo sedno Patrixu utrafiłeś.

Mundur to jest to, co żołnierz ma najcenniejszego i także jest to pierwsze porządne ubranie w życiu.

pali 22.09.2012 16:27

Przecież napisałem! Z Jankesami nie będziemy wojować! Z NATO również występujemy ofkors.

Będziemy wojować z kulturalnymi narodami jak Germańce, Pepiki czy Duńczyki. A jak się któryś połasi, to go Policja złapie, do kozy na 25 lat i państwo duńskie będzie płacić alimenta! To się następnym odechce.

Generalicja polska będzie liczyć maks. 6 osób, więc to nie problem, nawet jak coś. Przecież całej armii nie dadzą rady...

Co do sondy, nie można tak zrobić, bo 1 i 2 muszą być albo albo. Pomyślałem o tym, a jakże.

andy 22.09.2012 16:11

Czy możesz zmienić typ sondy na taki aby można było zaznaczyć kilka odpowiedzi? Bo chciałem wybrać drugą, i trzecią ale nie mogę... ;( ||

A tak serio to nie jestem za takim przymusem. Moim zdaniem o wiele lepszym pomysłem by było rozszerzenie zajęć PO, na których można by uczyć wielu rzeczy które poznaje się w wojsku - oczywiście bez pozostałego syfu, który tam spotyka człowieka.

P.S. Ostatnio czytałem np., że w armii USA jest bardzo dużo gwałtów na kobietach.

pali 22.09.2012 16:04

Wiedziałem, że ktoś ze starszej, dobrej generacji o to zapyta :D

Do Paryża drogi Zetoxu, Paris!

Na resztę pytań później odpowiem.

M@X, zawiodłeś mnie...
A ja o Tobie myślałem, kreśląc projekt.
Chciałem Ciebie mianować Admirałem Floty Bałtyckiej.
Mógłbyś osobiście prowadzić ćwiczenia Kompanii Karnej im. Romana Polańskiego, złożonej z tych co się uczyć nie chciały... Ćwiczenia gdzieś na Pacyfiku, żeby nas jakaś La Strada albo inne Komisje UE nie dorwały.
Tylko nie wiedziałem jakie chcesz mundury, no ale skoro tak, to już nieistotne... Myślałem o białych i czarna bielizna ze złotym haftowanym orzełkiem.

ed hunter 22.09.2012 16:01

Wybuduje się z samego piasku, bez dodatków.

Zetoxa 22.09.2012 15:57

Cytat:

Napisany przez pali (Post 1223278)
zażądamy korytarza od Niemców,

ale dokąd ten korytarz ma prowadzić :ysz:

i za co wybudujemy autostradę eksterytorialną :kasa:

gallus 22.09.2012 12:39

A dlaczego wybór pierwszej lub drugiej odpowiedzi wyklucza trzecią, toż to chyba jakiś błąd? :P

Prezesik 22.09.2012 12:22

Nie popieram.
Nie uważam autora za idiotę.
Nie banować.
Dać klapsa.

ed hunter 22.09.2012 11:57

Taką małpę w czerwonym łatwo ustrzelić. :D

Patrix 22.09.2012 11:51

Taak... te dziewuchy stamtąd to naprawdę, ten ich mundur to ich najcenniejsza garderoba,
i tu na prawdę nie chodzi o przekonanie.
Wklejenie tego filmu nasuwa mi tylko jedną odp. w ankiecie.

- Deckard - 22.09.2012 11:45

popieram idee służby wojskowej tylko dla tego że szlag mnie trafi jak widzę metroseksualnych chłoptasiów

co nie potrafią podnieść 30kg i wkręcić żarówki a na huk petardy padaja na ziemie

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:28.