![]() |
Cytat:
|
Ja tam bez pudru, tylko na kawie, flakach i małych dawkach wódki robiłem kiedyś 2 doby, prawie bez przerwy, najlepsze, że odespałem tylko kilka godzin i poszedłem na chlanie, ale potem odsypiałem jakiś czas na raty.
|
ale bez pudrowania tak sie nie bawimy test wytrzymałości moj rekord 4 i zgon w kaloszach pod giewontem :D zycie jak w matrixie biale kroliczki itp. :D
|
Chyba maks. dwie doby nie spałem, dokładnie nie pamiętam. W górach. Rankiem drugiego dnia zaczęły mi się lekkie halucynacje, do dziś pamiętam ich "treść": pomost nad polskim starorzeczem, woda widziana z góry a w niej szczupak. Potem pod wodą i pająk topik :)
No i puder za młodu, ale to insza para kaloszy ;) |
moze odwrotnie kto niespal wiecej niz dobe ? :D
|
A ja śpię po 7h, rano jestem niewyspany, a jeszcze dosypiam po 15. jak wrócę z pracy - z 1,5h minimum... chyba zły tryb, ale nie mogę się nie położyć po południu. Jeszcze inna sprawa, że nie potrafię niczego sensownego ZROBIĆ, bo myślę tylko o tej drzemce... :(
|
Kot potrafi przespać 16 godzin dziennie, moja siostra gardzi kotami.
|
Stróż nocny!
|
śpię duuuuzo i mocno :>
|
Burżuj jaki, czy inny bezrobotny?
Ja właśnie robotę oddałem, ale dostałem nową, a stara jeszcze nie skończona, ale wszystko idzie według grafiku, opóźnień nie ma, a ze spaniem mam tak, że jak się po 4 budzę na siku, to zakładam na siebie ciepłe ubranie, trwa to trochę, i idę robić. Pracę mam na miejscu. :) |
Odnośnie pytania:
ok 8h na dobę plus drzemeczka po obiadku :> |
Nie wiem co gadali, ale chyba w jakimś głupim filmie, o Tuska już jestem spokojny, śpię jak dziecko. :taktak:
|
Musi coś u Tusku godali.
|
Telewizor w komputerze to zło, przekręciłem wczoraj ekran w stronę wyra, że coś se pooglądam, i nawet nie wiem co chciałem, bo zasnąłem od razu, tylko mnie w środku nocy jakaś gadanina obudziła.
|
Obudziłem się.
Nic się nie dzieje. Idę spać. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:35. |