![]() |
Szybki program do odzysku
Mam kilkanascie podniszczonych plyt z mptrojkami.
Moze wiecie jakim programem mozna szybko odzyskac nieuszkodzone pliki mp3? CDR-Diagnostic mieli jedna plyte prawie godzine, a mnie chodzi o to azeby jesli znajdzie blad w pliku odrazu przechodzil do kopiowania nastepnej mptrojki, a nie mielił i mielił... Pozdr. JaryX |
hmm niespotkalem takiego progza jeszcze :)
ale moge polecic bulleproof file copy 1,5x ladnie kopiuje :) poza tym zeby to ci szybko szlo musisz miec nagrywarke ktora ma korekcje bledow na poziomie sprzetowym a nie programowym czasami udawalo mi sie odzyskac dane z cd jak porysowalem cd jeszcze bardziej tzn. bierzesz np cif ladujesz na cd i lekko czyscisz co prawda potem to jest strasznie porysane ale moj cd-rom potem nie mial problemu z odczytem a jak zrzucilem to nagralem na nowy cd all i bylo ok :) |
dzieki
dzieki.
a propos odzyskiwania plyt przy pomocy srodków czyszczących to ja przetestowalem chyba wszystko od zwyklej wody po sidolux do podłóg ;) Sidolux dawal najlepsze rezultaty ale trzeba bardzo uwazac bo schnie strasznie. Najlepsze (i bezpieczne) są środki do czyszczenia samochodów Plastmal, Lustre 7 itp. Znakomicie czyszcza rysy a to w koncu chodzi :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:27. |