![]() |
To wlasciwie byl najlepszy pomysl z powrotem do starego clona:))
Dzieki:) Udalo mi sie:) Pozdrowienia dla Wszystkich KINJA |
***** poleciał.
|
A nie latwiej po prostu zarzucic stara wersje clona (3341)? Ja do dzis sie nie przesiadlem na nowego i nie narzekam, w niczym nie jest gorszy od nowego i przynajmniej wszystko widac co sie robi i zaznacza. Jest bardziej czytelny i moim zdaniem latwiejszy w obsludze, poza tym byly tu juz posty, ze ludzie skopiowali na starym rzeczy ktorych nie udalo im sie zrobic na nowym. :)
|
hej! Ja wiem ze moderatorzy sie wkurzaja jak sie mowi o crakowaniu a nie o kopiowaniu ale ja nie wiem jak skopiowac ta gre normalnymi metodami dlatego pomyslalam o tym by dolaczyc do niej tego cracka.. w koncu mam nagrywarke dopiero jakies 3 miesiace i nieczesto mi sie zdarza miec cos zabezpieczonego do przegrania... na stronie tej sa podane ustawienia dla clona cd jak przegrac zabezpieczone programy i gry ale ja tych ustawien ni jak nie potrafie znalesc:(
dlatego pytam:) Pozdrowienia KINJA |
co ty - ostatnio modearorzy jakby przysneli, moze sobie chwilke jeszcze polezy - poza tym - ten ***** to znalazl sie tu jakby troche rpzypadkiem...
|
oj zaraz załacznik pooooooooleci ;)
|
ouu sorki to nie to:) tutaj ten *****
|
Ilość załączników: 1
Hey! To znow ja;) dzieki za wszystkie odpowiedzi itp ale nadal mam problem, przeciez ten ***** ( i inne ktore sciagnelam) sa juz uruchamiane gdy gra zostala zainstalowana..."
For cracking Icewind Dale you could either copy this little program into the directory of Icewind Dale and press the 'Start' button or you drag the file Icewind Dale into this window. Have Fun with Icewind Dale." a jak mam go urzyc skoro jak kopiuje gre to ona ze skopiowanej plytki sie nie instaluje? a z orginalnej tak... a mi chodzilo raczej o cracka ktory pozwoli grze sie zainstalowac... w zalaczniku ten ***** Pozdrowienia kinja;) |
No nie zupelnie.robilem obraz War3 kilkanascie razy
i zawsze dzialal pod daemonem.Ale po wypaleniu bylo ok tylko z obrazu robionego z max. predkoscia po zainstalowaniu ASPI |
IceDale - zrób obraz Clonem - odpal go spod Daemona - jak się zainstaluje, to obraz jest dobry, tylko nagrywarka nie przegrywa zabezpieczeń, i wtedy dopiero kombinuj z krakami.
|
Chcialam zrobic kopie zapasowa gry Icewind Dale i niby mi sie udalo ale gra tylko do 30 % sie instaluje wiec nie moge najpierw nagrac gry a potem dograc cracka bo nie zainstaluje jej w ogole;(
i jeszcze chcialam skopiowac plan escape ale jeszcze sie do tego nie bralam z uwagi na to ze balam sie zepsuc cos... wiec jesli ta gra kopiuje sie bez problemow to fajnie;)) Dzieki za odpowiedzi:) Pozdrowka KINJA |
Wiec szukasz cracka o nazwie Icewind Dale i sciagasz go.Pozniej po zainstalowaniu gry wklejasz go do katalogu z gra i juz.Jesli chcesz go nagrac na plyte musisz zrobic nowy katalog i go tam umiescic.Ale jesli przegrywasz gre Clonem to nie wiem jak go dograc, moze wy wiecie drodzy koledzy??? :)
No Yahol byl pierwszy:-D |
Planescape Torment na standartowych ustawieniach kopiuje się bez problemów!
Kraka wgrywa się na dwa sposoby: 1. zrzucasz grę na dysk, dopisujesz folder i wklejasz tam kraka. 2. Robisz obraz Clonem, edytujesz go pod WinISO, dopisujesz folder z krakiem, dajesz zapisz jako.... i zapisujesz. Potem wypalasz spod Daemona w locie. |
Cytat:
i czy mam go dolozyc do plyty czy jakos tak? czy wczesniej przed przegraniem trzeba go uruchomic? Sorki za tyme pytan na raz male jak mowi przyslowie szukajcie a znajdziecie... pytajcie itp:)) dzieki raz jeszcze;)) :cool: |
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:49. |