![]() |
Ja bym to zamknął , i tyle.
Chłopaki napisali co mieli napisać i tyle. Nic więcej w temacie. |
Śniadanko to właśnie szykuję, takie burżujskie że aż mi głupio jeść samemu.
Chleb żytni na zakwasie z masłem Pikling wędzony z winegretem na cytrynie Pomidory krajane z cebulą i pieprzem Jajo na miękko Dzbanek herbaty z dodatkiem mięty Tylko aspiryny nie mam i brakuje. Ale sklep za rogiem na pewno czynny... |
Powinniście z tym jednak pójść do psychiatry.
|
Może jakieś żrące łykasz, ja coś na ciśnienie, a potem bez kawy żyć nie mogę, to wszystko sensu nie ma. :sciana:
|
No to mi teraz dałeś do myślenia.
Bo moje leki pan doktor (nie psychiatra nawet) kazał brać po posiłkach. Nawet w ulotce tak jest napisane. To przykre. |
Leków nie wolno łykać po posiłkach, szczególnie po zawierających dużo białka, tak mi moja pani doktorka powiedziała, nie psychiatra nawet. :taktak:
|
Cytat:
|
Łyskczem tuczę kota na pieczeń. :> Pójdzie jako królik w śmietanie. ||
|
ale mięsko + Whiskas||(wyskacz);)
|
W sumie, to śliwki wylazły z jednej strony i nie wiem czy się nie przypaliły, ale to nie problem, wygląda nieźle, tylko ja nadal jeść nie mogę po jeździe 5 kilometrów przez półtorej godziny, z czego pierwsze trzy godzinę i 25 minut. :sciana:
Załącznik 60636 |
A to jest w ogóle jakaś dziwna sprawa. Podobają mi się u kobiet np. długie rzęsy oraz wydepilowane nogi, ale dlaczego akurat tak, a nie odwrotnie? To, które włosy się nam podobają a które nie byłoby dla kosmity bardziej niezrozumiałe, jak gramatyka języka polskiego...
Wracając do tematu - jak to nie ma? Nie widzicie po prostu, bo tematy dla kobiet są ukryte. Mamy tu całe działy, śliczne, rurzowe, nieprzebrana kopalnia wiedzy o modzie, urodzie, porodzie! |
Cytat:
|
A miał sie odchudzać!
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 60628 Sobie nie radzę. Próśb do dyrekcji mam... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:10. |