![]() |
Kliczko vs Wach
co myslicie o walce? sznasech? jak typujecie
co myslicie o kolejnym PPV 40zl za gale (30zl w orange)? O2 World Arena, Altona, Hamburg, Germany heavyweight Wladimir Klitschko SC Mariusz Wach 12 cruiserweight Rakhim Chakhkiev SC Andres Taylor 10 welterweight Rafal Jackiewicz SC Rick Godding 10 light middleweight Tony Harrison SC Daniel Urbanski 6 welterweight Patryk Szymanski SC Tarik Sahibeddine 6 super featherweight Michal Chudecki SC Ryan Peleguer 4 jak zwykle u kliczkow poza walka wieczoru dno... |
No dokładnie - poza walką wieczoru nie ma nic ciekawego.
Dlatego ja się ograniczę tylko do Wach vs. Kliczko. Oglądał będę na RTLu za darmo. Mam w nosie te całe PPV. |
wlasnie dlatego nie wykupie tej gali. gdyby byly 3 (od biedy 2) dobre walki to jeszcze.
to nie gala KSW za 40zl gdzie 5+ dobrych walk mozna poogladac... i po wazeniu Mariusz Wach (113,8kg) vs Władymir Kliczko (112,0kg) |
Pewnie będzie i na weeb.tv za 3.99 choć ja akurat zainteresowany nie jestem ;)
|
PPV w orange wykupione :D
|
Leszcz wymiękł :P
|
nie do konca
goscie beda wiec... :P ja wykupuje gale a goscie alkohol...taniej mnie to wyjdzie :D |
Oglądajcie!
|
ogladamy :D
|
Wach ma fajną czapkę.
Borek mnie rozwala. |
Gala była za darmo w TV, w internecie zresztą - sprawdziłem z ciekawości - też :P
Nie ma żadnego "szkoda", "mogłoby się udać" - Kliczko jednak był lepszy i nawet gdyby udało się powtórzyć końcówkę szóstej rundy później, to chyba by wiele nie dało. Ale przepaści nie było i Wachowi tak czy siak należą się ogromne brawa. |
Co by nie mówić, to Wach okazał się naprawdę twardzielem.
Jednak obu pięściarzy dzieli przepaść w każdym elemencie. |
dzieli.
w 5 rundzie zamiast slac te cepy mogl puscic podbrodka |
I jaki wynik spotkania?
|
Rozeszli się w zgodzie.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:37. |