![]() |
Przepis na ustawienie CloneCD wg Miska4
czesc
Postanowilem skopiować pewną płytkę i po przepuszczeniu jej przez ClonyXXL 2006 okazało się ze jest zabezpieczona błedznymi sektorami. Postanowiłem sprawdzić jak Misiek opisał tę sytuacje w poradniku odnosnie przegrywania zabezpieczonych płyt i ujrzałem okienko programu CloneCD z odpowiedznimi opcjami. Niestety w moim zarejestrowanym CloneCD 4019 za diabła nie moge znaleźć GDZIE te opcje są. Proces nagrywania jest tam tak uproszczony ze nic nie mozna ustawic. Aha -moja spawara to Liteon x32 Za sugestie bedzie wdzięczny TheDyzma@go2.pl |
Re: Przepis na ustawienie CloneCD wg Miska4
Prawy przycisk na prowilem i tam powino być edytuj albo ustawienia. Inne opcje sa nad ikonka nagrywarki też prawym przyciskiem mychy.
|
Te opcje są do ustawienia w profilach, które wybierasz przed rozpoczęciem nagrywania (tj. Game CD, Multimedia Audio CD, Audio CDD, Data CD). Klikasz na profilu RMB i "Edycja...". Klikając właściwości nagrywarki też znajdziesz różne opcje.
BTW to nie jest wcale uproszczenie CloneCD! To jest bardziej skomplikowane niż poprzednie wersje. |
ODP
wielie dzieki ! teraz juz wszystko jasne.
.. bo ja chyba to taki gupi jezdem ... Pozdrowienia 4ALL |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:55. |