![]() |
Dzięki za podpowiedź, ale wypróbowałem już cyba wszystko co znalazłem pod www.astalavista.com i nic. Zresztą trudno co znaleźć do acad2000i Pl.
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Witajcie!
Widzę, że trafiłem na grono znawców tematu. Mam problem z acad2000i. Pod Win98 wypróbowałem już chyba wszelkie sposoby. Żaden nie działa. Za wszelką pomoc z góry dziękuję. |
Cytat:
a wracajac do tematu to poszukaj wersji eng / a zresztą polskie acady czasem są dziwne np komendy typu "odwym" :) już wole eng a po drugie część komend zachowuje się nie całkiem poprawnie/ bo stabilniejsza i nie trzeba cracka tyko serialik i już możesz się nim bawić czy szlifować obsługę pozdro |
Do Acada 2000PL są dwa cracki. Jeden a2000c.exe (fatalny), i inny tego samego autora (poprawiony).
Natomiast do Acada 2002PL mam taki generatorek, że nawet C-Dilla myśli że wszystko jest OK. Wszystko znaleźć można pod adresem www.astalavista.com Pozdrawiam |
Cytat:
a nowy autocad 2002 ma juz inne zabezpieczenie, czyli tzw. plywajaca licencje. fakt, to jest dopiero dziadostwo. |
Witam:-)
Z tego co pamietam, roznie to jest z autodeskiem na Polske. Cracki nie zawsze sa poprawnie napisane i albo acady sie wywalaja albo nie chca wspolpracowac z winnt i winxp. Mialem wersje acada2000pl z takim crakiem ze szkoda gadac:-( Jesli mozesz korzystaj z wersji en, sa stabilne i zadnych problemow. Szkoda tylko ze w nowych wersjach autodesk wprowadzil zabezpieczenie zwane c-dilla. Potrafi byc upier* i czasem naprawde stwarza mase problemow:-(. Pozdrawiam |
Cytat:
u mnie wszystkie acady chodzą / i acad2k i2ki i mech5 też / as mam tylko poprawnie :) skonfigurowanego podkręconego złoma ale trzeba by w tej windzie pogrzebać bo albo cosik brakuje albo coś się spier... pozdro |
Zmień Windowsa (poważnie).
|
acad 2000pl a winXP
mam problem z krakiem do tego programu.
podczas uruchamiania wyskakuje cos w rodzaju: "bytes not found" rzecz sie dzieje tylko pod winem XP a na przyklad pod win2000 juz wszystko jest ok. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:33. |