Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   acad 2000pl a winXP (https://forum.cdrinfo.pl/f5/acad-2000pl-winxp-9169/)

sztetke 29.07.2002 07:52

Dzięki za podpowiedź, ale wypróbowałem już cyba wszystko co znalazłem pod www.astalavista.com i nic. Zresztą trudno co znaleźć do acad2000i Pl.

MaciejT 28.07.2002 18:24

Cytat:

sztetke napisa***322;(a)
Witajcie!
Widzę, że trafiłem na grono znawców tematu. Mam problem z acad2000i.
Pod Win98 wypróbowałem już chyba wszelkie sposoby. Żaden nie działa.
Za wszelką pomoc z góry dziękuję.

Zainstaluj 2000 z dobrym crackiem lub 2002 z generatorkiem.

Pozdrawiam

sztetke 28.07.2002 17:54

Witajcie!
Widzę, że trafiłem na grono znawców tematu. Mam problem z acad2000i.
Pod Win98 wypróbowałem już chyba wszelkie sposoby. Żaden nie działa.
Za wszelką pomoc z góry dziękuję.

cana 27.07.2002 19:42

Cytat:

dominix napisa***322;(a)
Witam:-)
Z tego co pamietam, roznie to jest z autodeskiem na Polske. Cracki nie zawsze sa poprawnie napisane i albo acady sie wywalaja albo nie chca wspolpracowac z winnt i winxp. Mialem wersje acada2000pl z takim crakiem ze szkoda gadac:-( Jesli mozesz korzystaj z wersji en, sa stabilne i zadnych problemow. Szkoda tylko ze w nowych wersjach autodesk wprowadzil zabezpieczenie zwane c-dilla. Potrafi byc upier* i czasem naprawde stwarza mase problemow:-(.
Pozdrawiam

testowalem legalnego inaczej 2ki i pl i eng oraz legalnego mech5pp / na bazie 2ki/ i muszę potwierdzić ze to nowe zabezpieczenie jest pop... / w tym roku już z 4 razy dzwoniłem do autodesku po kody bo sie coś c-dilli nie spodobało i stwierdziła ze mimo iz mam licencję permament to wywalało mnie ze nie /już byłe bliski instalacji pirata bo przynajmniej pracowac się da, a na klucz to zawsze 1 dzien musze czekać/ a resztą jest już z dwa uaktualnienia do tego zabezpieczenia :) / czyli jest niedopracowane, ale plus to to że nie ma już haspa ( a miałem na porcie 5 kluczy więc jak jednego brak to mała ulga)/

a wracajac do tematu to poszukaj wersji eng / a zresztą polskie acady czasem są dziwne np komendy typu "odwym" :) już wole eng a po drugie część komend zachowuje się nie całkiem poprawnie/ bo stabilniejsza i nie trzeba cracka tyko serialik i już możesz się nim bawić czy szlifować obsługę
pozdro

MaciejT 27.07.2002 15:59

Do Acada 2000PL są dwa cracki. Jeden a2000c.exe (fatalny), i inny tego samego autora (poprawiony).
Natomiast do Acada 2002PL mam taki generatorek, że nawet C-Dilla myśli że wszystko jest OK.

Wszystko znaleźć można pod adresem www.astalavista.com

Pozdrawiam

woitas 27.07.2002 11:23

Cytat:

dominix napisa***322;(a)
Z tego co pamietam, roznie to jest z autodeskiem na Polske. Cracki nie zawsze sa poprawnie napisane i albo acady sie wywalaja albo nie chca wspolpracowac z winnt i winxp. Mialem wersje acada2000pl z takim crakiem ze szkoda gadac:-( Jesli mozesz korzystaj z wersji en, sa stabilne i zadnych problemow. Szkoda tylko ze w nowych wersjach autodesk wprowadzil zabezpieczenie zwane c-dilla. Potrafi byc upier* i czasem naprawde stwarza mase problemow:-(.
Pozdrawiam

trzeba miec cracka, ktory dziala. u mnie acad 2000pl chodzi normalnie.
a nowy autocad 2002 ma juz inne zabezpieczenie, czyli tzw. plywajaca licencje. fakt, to jest dopiero dziadostwo.

dominix 26.07.2002 13:36

Pozdrawiam

cana 25.07.2002 21:57

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
Zmień Windowsa (poważnie).
po co?
u mnie wszystkie acady chodzą / i acad2k i2ki i mech5 też /
as mam tylko poprawnie :) skonfigurowanego podkręconego złoma
ale trzeba by w tej windzie pogrzebać bo albo cosik brakuje albo coś się spier...
pozdro

Yahol 25.07.2002 17:57

Zmień Windowsa (poważnie).

mah 25.07.2002 16:28

acad 2000pl a winXP

mam problem z krakiem do tego programu.
podczas uruchamiania wyskakuje cos w rodzaju: "bytes not found"
rzecz sie dzieje tylko pod winem XP a na przyklad pod win2000 juz wszystko jest ok.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:33.