![]() |
Czy internet zacznie byc kontrolowany???
Juz niedługo...
geekweek info O co chodzi Google Ciekawe - ile w tym prawdy, ale faktem jest, ze władza nie lubi wolności i swobody wypowiedzi i wszystkiego co jest związane z samodzielnym myśleniem i wymiana poglądów. Akcja Googla tez ma w jakiś sposób komercję w założeniu :) w końcu to największa firma zbierająca dane o nas wszystkich. |
Nie bez przyczyny wybrano miejsce tej konferencji (Dubaj) - gdzie co chwilę kogoś chłostają i sądzą turystów za pocałunki na plaży czy taksówce||
|
Poza tym w Dubaju jest super luksusowo i super drogo, a do tego są przyzwyczajone nieroby i gnidy z ONZ.
|
Myślę, że prędzej czy później do tego dojdzie. Na dodatek delegalizacja szyfrowania połączeń (ciekawe co na to firmy :P) i koniec internetu jaki dziś znamy.
|
Polska takie coś na pewno podpisze jako pierwsza. Jak ACTA i GMO.
|
Chyba, że zdążymy zmienić Polskę...
|
Ty zejdź na ziemie, bo jak spadniesz z tych obłoków to sobie krzywdę zrobisz :rotfl:
|
Ed na poprowadzi do czarnej rewolucji :taktak:
|
Spokojnie, lemingoza zacznie coraz szybciej ustępować, wprost proporcjonalnie do za długiego miesiąca na ilość pieniędzy, szybko nic się nie da zmienić, bo ci co niby rządzą, to tylko marionetki, Rządzą komuchy z ogromną kasą. Od razu dopiszę, że nie zamierzam popełniać samobójstwa, szczególnie w piątek po południu.
|
To są "spadochroniarze z UB". Ja też nie zamierzam. :czar:
|
Kiedy byłem kiedykolwiek naprawdę darmo w internecie?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:48. |