![]() |
Ja polecam Nero
|
Az dziw bierze ze nikt tu nie polecil jeszcze burrrn'a. Najprostszy i chyba najlepszy program do nagrywania audio cd. Polecam!
|
A NERO ? Zawsze go używałem do nagrywania płytek, ma różne zaawansowane opcje:) Ostatnio jednak pendrive i dyski zewnętrzne wyprzedzają płytki:)
|
Cytat:
Lubię Foobara, będę próbował :) Pozdrawiam Cytat:
Pozdrawiam |
|
Cytat:
Dlatego proszę o pomoc. Pozdrawiam. |
wtyczka do normalizacji
|
Cytat:
Dawno temu używałem jakiegoś programu ale już nie pamiętam co to było. Robiło to tak że utwory cichsze i te głośniejsze wyrównywało do jednego poziomu. Dzięki i Pozdrawiam |
EAC nagrywa płyty w formacie audio CD.
Jak chcesz nagrać "gołe" mp3 na płytę, to coś takiego możesz nawet z poziomu windozy zrobić. To jest nagrywanie płyt z danymi. Minimalistom to wystarczy. |
Cytat:
Ściągnę i sprawdzę jak to działa :) A EAC też nagrywa mp3 na CD? Pozdrawiam |
Jak chcesz z tych *.mp3 zrobić CDDA (AudioCD) to polecam EAC, jak chcesz je po prostu wrzucić na płytę to polecam ImgBurn.
|
Cytat:
To jaki jest dobry a nawet bardzo dobry program aby mp3 nagrać na płytę? Zanim dojdę co i jak z EAC, to może podpowiesz jak nagrać mp3. Pozdrawiam |
EAC wypala z np. *.mp3 Audio-CD. Jak chcesz po prostu nagrać *.mp3 na płytę to możesz to zrobić jakimkolwiek programem do nagrywania płyt.
|
Cytat:
Nawet nie kaman jak nagrać płytę CD z mp3. Pozdrawiam I zapisuje tylko w WAV |
Nie zniechęcaj się. Warto trochę się pomęczyć na początku, później już wszystko samo chodzi :)
Tu masz opis programu |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:21. |