![]() |
Kupno konsoli na święta..
Siema! Tak jak w temacie... Zamierzam kupić sobie konsolę pod choinkę. Jednak chciałbym wydać na nią jak najmniej, ale musi być nowa. Myślałem nad PS3 160GB za 705zł, ale bez pada.
Brałem pod uwagę także konsolę Microsoftu bez dysku. Sama konsola kosztuje 670zł + KW. Zostałoby także na 2/3 gry. Które wyjście będzie najlepsze? |
W sensie bez drugiego pada? Każdy nowy bundle ma jednego pada w zestawie. ;)
To zależy od Twoich preferencji (jakie gry lubisz, czy i ile grasz online itd.). |
najlepsza, będzie ta na której odpalisz gry w które będziesz chciał zagrać.to nie nextgeny. tytuły jakie wyszły/wyjdą można znaleźć w necie :szczerb:
|
W kwestii awaryjności to aktualne modele X360 i PS3 padną dopiero po kilku latach (chyba, że się postarasz ;]).
Wybierasz konsolę, która ma najwięcej interesujących Ciebie exclusive'ów, czyli gier które wyszły tylko na tą platformę. |
Ocho, zaczyna sie...
Next-geny na horyzoncie, to spoleczenstwo zaczyna kupowac konsole. Za rok kupimy PS4 a reszta bedzie grac w Uncharted... |
jak Orbis wypadnie tak słabo jak ps3, to napewno pare lat po premierze kupie. albo nie :)
|
Ja jeszcze PS3 nie kupiłem. Kilka razy się przymierzałem, ale za każdym jakoś tak wychodziło, że kupowałem sobie w międzyczasie jakąś grę na PC, która tak mnie wciągała, że decyzja o zakupie była przekładana.
Osobiście w tej chwili kupowałbym - jak wspomniałem - PS3, ale wybór zależy absolutnie od preferencji gracza. Za PS przemawia też wbudowany napęd BD i jednak wyższa wydajność niż Xboxa, ale to są rzeczy absolutnie drugorzędne w stosunku do dostępnych na daną konsolę tytułów. |
mój X360 kurzy się od paru lat...
chyba czas sobie kupić Gears of War 3 i przejść :hmm: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
I tylko się już jakoś grać nie chce :'( |
Cytat:
|
Co do exlusiwów to zdecydowanie PS3 (jak dla mnie..).
A czy pad od PS3 jest dobry do gry w CoD'a? |
żaden pad nie jest dobry do FPP, ale to tylko moje zdanie.
od MS jest wygodniejszy i nie wiąże cię z konsolą gdy trzeba go naładować. |
Ja poluje na ps3 ale wiadomo kiedy kupie. W tej chwili kupilem PSV(dostane na gwiazdke i 5 gier:gravity rush, resistance, ac i uncharted oraz everybody's golf(super sie gralo na PSP).
Obecnie gram na PSP w Crisis Core a na XO w batman arkham city - czemu wybralem xboxa zamiast PS3 wiadomo + kinect 100x lepszy od move. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:37. |