![]() |
AnyDVD poległ, natomiast DVDFab spełnił swoje zadanie perfekcyjnie.
Dzięki! :] |
;)Przetestuj AnyDVD- AnyDVD HD 7.1.2.2 Beta:
November 29th, 2012 · New (DVD): Support for new copy protections :) DVDFab 8.2.2.0 Qt (November 16, 2012) DVD Copy: New: Added support for a new copy protection as found on "Brave".;) |
Merida Waleczna / Brave [problem CSS]
Witam. Kupiłem dzi¶ film "Merida Waleczna" i chciałem go sobie zripować (filmy ogl±dam z dysku twardego). Jak w przypadku praktycznie każdego filmu ze stajni Disney/Pixar płyta jest zabezpieczona. Używam AnyDVD + CloneDVD i dotychczas ten duet dawał sobie radę w każdej sytuacji. Szybciej, wolniej (np. Piotru¶ Pan 2 odblokowywał się prawie 40 minut :P), z większymi lub mniejszymi problemami, ale zawsze szło do przodu. W przypadku tego filmu niestety nie potrafię sobie poradzić. Próbowałem również DVD Decrypter, DVDShrink, DVDFab (razem, osobno, w różnych konfiguracjach - bez skutku). Nie wiem co dokładnie potrzeba do zidentyfikowania problemu, napiszę więc wstępnie co i jak.
Wersja AnyDVD: 7.1.2.0 (najnowsza) Wersja CloneDVD: 2.9.3.0 (nie najnowsza, ale nie ma to większego znaczenia w tym przypadku, gdyż nie udało mi się wyj¶ć poza etap zdejmowania zabezpieczenia). System: Vista. Oto log z AnyDVD: Kod:
Summary for drive G: (AnyDVD 7.1.2.0, BDPHash.bin 12-11-23) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:52. |