vip kody, online passy i zaraza gorsza od cd key
Kupiłem sobie Darksiders 2 Limited Edition (czyli wersję nie obciętą...) i co w środku znajduję? Dwa kody jeden nie wiem na co, do wpisania w PSS, a drugi do wpisania na stronie wydawcy, który dostaje mojego maila do spamowania... i który generuje z ów kodu, następny kod do wpisania w PSS na DLC (podajemy prawdziwy adres mail w strachu, że to na niego wysyłany jest kod... Polecam założyć sobie do tego alias aby go po całej operacji skasować).
Nie dość, że te kody mają datę spożycia to jeszcze zmuszany jestem klepać jakieś kretynizmy padem i buszować po stronie dev/wydawcy. Nie dość, że będą mi teraz przysyłać śmiecie na skrzynkę to jeszcze zmuszają do użycia teraz. Co jeśli w tym przypadku Vigil Games/THQ by padło? Co jeśli PSS kiedyś padnie albo z jakiś powodów PS3 zostanie odcięta od sklepu? Zostaję z droższą wersją gry bez części jej zawartości.
Idą święta, miałem nie kląć, ale do k*y nędzy kiedy skończy się ten absurd? :/ To pirat sobie ściągnie full repackowaną pakę ze wszystkim, a ja mam się mordować z jakimiś kodami, rejestracjami, itp.i martwić czy to co kupiłem nie zniknie?
|