![]() |
Cytat:
Sebastian 8) 8) 8) 8) 8) PS. Jakbyś jednak dobrze poszukał w "CDRinfo" to bys znalazł program do zabezpieczania - tani i niezły. I nie musiałbys się męczyć z Clone. Ale czy ci sie chciało ? |
Tu nie dowiesz się jak zabiezpieczyć.
|
Dołączę się: No cóż jak kopię "piracką" ktoś chce jeszcze zabezpieczyć to już bzdurą jest. Rozumiem ktoś ma program napisany przez siebie to wtedy można rozmawiać.
|
taa bgn ma racje spiracic plyte a potem ja zabezpieczac to bez sensu(oczywiscie nie mowie ze tak robisz) ale nie pomoge ci bo:
1.wiekszosc zabezpieczen i tak mozna obejsc wiec szkoda twojego zachodu 2.ja sie znam tylko na omijaniu zabezpieczen:) |
colera maxi nie jestem żadnym kozokiem z mnetu ((
|
Mysle, ze sa dwa powody:
1. trzeba tracic czas, zeby domowe zabezpieczenie indentyfikowac 2. nie mam nic przeciwko tym, ktorzy zabezpieczaja wlasne "spiewanki", ale jesli sa to pioseneczki zgrane z innych plytek, zabezpieczone i na gielde, to mnie wkurza i juz. |
chciałem tylko odpowiedzie lub pomocy na zadane pytanie a nie zwaniackich gadek kozoków z netu , i tak wszyscy dobrze wiecie że każdy z was ma nagryware i nagrywa muze czy gry , filmy itp więc wszyscy łamiecie prawo a nie tylko ci którzy muzyke nagrywają a tak pozatym to czemu nie lubi się tutaj osób które zabezpieczają płyty ??
|
qrde no to spox
sorki:-D :-D :-D :-D |
Cytat:
|
...no i odpowiadam na pytanie podstawowe
|
qrde seba997 czy to było do mnie((
Ja podaje tylko fakty(( (( (( (( (( |
Słuchaj, pomyliłeś forum. Poszukaj w ZAIKS-ie :-D :-D :-D :-D :-D
|
A po co bierzesz sie za zabezpieczenia przecież wiekrzość jet do złamania clonem.8) 8) 8) 8)
|
Cytat:
:P :P :P :P :P :P :P |
Cytat:
Howgh!!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:45. |