![]() |
No nie przesadzaj demek, że w każdym...no w grach zespołowych to ok.
Od lat obserwuję Danię, jak grają w piłkę ręczną - to w każdych zawodach jest czołówka światowa. Zresztą to u nich sport narodowy. Takiej ich gry, jak dzisiaj to pamięcią nie sięgam. Po prostu tragedia. Niewytłumaczalna. A Hiszpanom w tym turnieju wcale tak gładko nie szło, też się zacinali i bywało nerwowo. Dotychczasowe statystyki Danii z Hiszpanią były dla Duńczyków niezłe. Można było sądzić, że trafiła kosa na kamień. A tu cos takiego :O Jestem ciekaw poturniejowych komentarzy w mediach duńskich. Tam chyba zapanuje narodowa żałoba, a i może totalne zmiany nastąpią. Wcale bym się nie zdziwił. |
jak widze hiszpanow odnoszacych sukcesy w kazdym mozliwym sporcie...to az mnie jeden wniosek nachodzi
|
Zgadzam się tylko w połowie.
Duńczycy zawiedli, ale Hiszpanie zdecydowanie pokazali swoją klasę. I to nie tylko w tym meczu, lecz w całych mistrzostwach. |
Cóż, ten mecz nie był godny finału takiej imprezy.
Szkoda, że nie było na co patrzeć. Duńczycy nie zaistnieli z niczym, w czym od zawsze bylo dobrzy. Wynik nie odzwierciedla klasy Hiszpanów, tylko bezradność Duńczyków. |
Ładna rzeź.
|
Ale baty...
|
A ja nie, a przynajmniej nie w takim stylu.
Zobaczymy, czy cos się zmieni po przerwie. |
Kto powiedział, że nie ogląda? :>
W sumie, to tego się spodziewałem. |
Nikt nie oglada finału? :O
Dania w opałach. Totalnie im nic nie wychodzi. |
To mamy finał Hiszpania - Dania :spoko:
Jednak dziś po Chorwacji oczekiwałem więcej. Oceniałem ich szanse na co najmniej wyrównane, ale z drugiej połowie wyraźnie brakowało im koncepcji w ataku i parę razy Duńczycy porazili ich szybkimi atakami (czyli tym, w czym są doskonali). Takie ciosy skutecznie podcinają skrzydła każdemu. A w pierwszym półfinale chyba nikt nie liczył na Słowenię. Parę potknięć i hiszpański walec przejechał i odjechał. Jutro mały finał, jugolski. Może byc ciekawie i ostro. |
No i po Francji :O
|
:taktak:
|
:hmm: kończymy ćwierćfinały?
|
A tymczasem Chorwaci biją Francuzów.
|
dania rozwalcowuje wegrow
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:40. |