![]() |
mysle ze nie - klodka ma to do siebie ze zamyka na 'glucho'...
|
Cytat:
|
Cytat:
Kłódka do nagrywania? Nagrywarka do blaszaka? czy może odwrotnie? Modertaorzy śpią, ludziska się wkurzaja..... ale się porobiło:-D Ps: ceny nie znam, ale kłódka ładna, prawda! |
colera sorki pomyliłem dyskusje
jeszzce raz pardon;) |
a ja nie jestem żadnym kozakiem ty wisiportku:-D :-D :-D
|
CyClone = LiteOn ?
Cytat:
Jesli by tak bylo, moge od razu kupic LiteOn zamiast TDK. Tylko czym wytlumaczyc, ze (zgodnie z opisami na CDRinfo) TDK radzi sobie z Key2Audio, a LiteOn nie ? |
podoba mi sie ta klodka - ile mniej wiecej taka moze kosztowac? (mam taki blaszany hangar na kajak (zreszta straszna krypa- dlaem za niego 100zl) i ie chcialbym zeby ktos mi po nim chodzil - bo kajaka i tak nie ruszy... :)
|
hehe dobra nie przerywajcie sobie...w tej dyskusji..
swego czasu tesz słuchałem pink floydów |
To jest kłódka, z hartowanym zapięciem, wzmocniona, bardzo skuteczna, niestety dośc droga! I nie podejmuj nowego wątku w tej dość dziwnej dyskusji, która zaczeła się .... no właśnie od czego?
|
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....yahol co to jest?:-D :-D :-D
|
Ilość załączników: 1
Na naszą dyskusje Sid v. Y
|
Tez slyszalem ze wspomniany TDK to tak naprawde Litek ale to informacja niesprawdzona. Aha Sid i Yahol... chlopaki pewni jestescie ze to odpowiedni watek na ta dyskusje? :-D
|
Cytat:
Podejrzewam że CyClone o który pisze Stales jest to nic innego jak LiteOn LTR-40125S. |
zobaczysz spis i zrozumiesz ze stojak to jakby to powiedziec - malo...
|
Jaka płyta?:-D Jeden utwór!
Spis tak, ja nie prowadzę bo jestem wzrokowcem i rozpoznaje płyty po okładkach i położeniu w stojaku:-D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:08. |