![]() |
dokładnie-szkoda zachodu :D ale lubię robić "doświadczenia" :D
|
moooże jakby wsadził nagrywarkę w kieszeń/obudowę usb i podłączał przez usb w odtwarzaczu... no ale trzeba mieć kieszeń i gniazdo usb w odtwarzaczu... żeby w ogóle próbować - nie wiadomo czy to zadziała :hmm:
lub może próbować przełożyć sam "laser" (jeśli by w ogóle był przynajmniej podobny w budowie i pasował) no ale to raczej nie na domowe warunki (precyzyjne luty) imo nic z tego nie będzie/szkoda zachodu |
Do muzyki sprawa prosta - wyjście słuchawkowe na RCA i do wzmacniacza, tylko nie wiem, jak chcesz tym sterować. :mruga:
Kiedyś, jedna z moich pierwszych nagrywarek, miała przycisk play/next obok przycisku wysuwania tacki. Pogadaj z ludźmi z elektroda.pl lub majsterkowo.pl |
Ja wiem, że myślenie boli, ale czasem warto pogłówkować. Rozbierz sobie ten odtwarzacz, zobacz co siedzi w środku, na jakim złączu. Wiesz, komputerowe int. to mają albo złącze PATA, albo SATA i nikak nie podłączysz ich bez tego kontrolera. Zajrzyj do środka, potem opowiadaj - może przypadkiem coś się dopasuje.
|
Laser czyściłem,ale to nie stykło,bo co 1-3 min się zacina podczas odtwarzania jakiegoś np.filmu, a płyty CD-R podobnie,najprościej kupić nowy-ale po co mam kupować jak mam tyle nagrywarek? Jak nie ma możliwości podłączenia to proszę niech ktoś napisze na - temat- ponieważ temat brzmi - Jak podłączyć nagrywarkę DVD pod odtwarzacz DVD- .
Proszę trzymać się tematu,wiem że może to skomplikowane ale po prostu chciałem się zapytać,bo nie chce wyrzucać kasy na kolejne sprzęty :P :) |
Kup se w tesco drugi odtwarzacz.
Albo w biednej bronce. |
Cytat:
on tak ma ;) |
Nie wygłupiaj się czaro...
|
Jasne że tak,wiadomo,ale chcę oszczędzić w odtwarzaczu DVD laser i dlatego się zapytałem .
|
A nie prościej włożyć płytkę do tego odtwarzacza? :szczerb:
|
JAK PODŁĄCZYĆ NAGRYWARKĘ OD PC POD DVD?
Mam pytanie,mam DVD oraz kilka nagrywarek od komputera,chciałbym podłączyć nagrywarkę pod odtwarzacz DVD aby słuchać muzykę lub oglądać filmy przez nagrywarkę podłączoną pod ten odtwarzacz DVD,jak to podłączyć ? Czy jest taka możliwość?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:30. |