![]() |
Mój dziadek też zrobił 100% na Xboksie i mówi, że przejdzie jeszcze raz... Eh
|
Własnie włączyłem, chwilę grałem bo nie mam teraz czasu. Pierwsze wrażenia: ru**ałbym, graficznie fajnie i ogólnie mi się podoba, a nie jestem wymagający
|
Po przeczytaniu powyższego, obawiam się że takich nie ma. Lepiej znajdź sobie inne hobby. ;) Serio. Ewentualnie zainteresuj się tytułami indie, czyli popierdółki na telefon/tablet (niektóre ambitne np. Limbo, ale tego akurat Ci zdecydowanie nie polecam :D). Gry AAA ewidentnie nie są dla Ciebie. Nie rozumiesz mechaniki gier i nie potrafisz się w nich odnaleźć.
|
Cytat:
Cytat:
Wciągnął mnie multiplayer, w który grałem ze dwa lata dość ambitnie, później w klanie w pierwszej piątce Polsce na objective. Mówię oczywiście o tym pierwszym AA. Cytat:
OKej, Berion, to poleć jakiś tytuł, przy którym się nie zanudzę i nie zirytuję i rzuć mi wyzwanie, żebym przeszedł cały :-D. |
Zawsze jest YT jak ma sie porblem z jakims momentem w grze:)
|
Ja tylko dodam, coby sie Smartek nie martwil: jak Berionu mowi zes casual, to dobrze - znaczy ze gry sa dla Ciebie rozrywka i lepiej pozytkujesz czas niz przed telewizorem ;-)!
|
Jak można zaciąć się w Uncharted. To przecież tunel, a zagadki są banalne... Na dodatek mogłeś przecież grać na najniższym poziomie trudności, gdzie tak jak ww. TR można stać przez kilkanaście sekund w miejscu i przyjmować na klatę ołów a i tak nie zginiesz.
Nie rozumiem też co Ciebie wciągnęło w MoH: AA jak to przecież tasiemiec jest. To samo co na PSX tylko ładniej (bo obecnie z MoH zrobili kopię CoD). Casual jesteś. Ogarnij kiedyś pada/klawiaturę i zobaczysz że gry na wyższych poziomach trudności przechodzi się zupełnie inaczej, trzeba myśleć i odkrywa się w ten sposób różne ścieżki do celu (ponieważ nie można już iść na rambo na przełaj). |
Bo nie umiałem, zazwyczaj zatrzymywałem się w jakimś miejscu i nie wiedziałem co dalej zrobić lub nie mogłem sobie poradzić manualnie - tak np. zatrzymałem się pamiętam w którymś miejscu w Uncharted 2.
Jeszcze inną opcją jest to, że mi się zwyczajnie nudzą w trakcie :-). Jedyne gry, które mnie przyciągnęły na dłużej to TR2, Tekken 3, Burnout 3 i MoH:AA. A i Simy :-D. |
Smartek, skoro nie kończysz gier to jaki jest sens w nie grać? Ja rozumiem, że można nie "masterować" (a w przypadku TR to nie ma nawet po co), ale żeby wcale nie przejść?
|
to po co zaczynałeś :szczerb:
też skończyłem. 77%. |
Podziwiam, ja w życiu przeszedłem tylko dwie gry w całości :-D.
|
A nawet po szyję. No... w sumie jest wyżej niż cyce więc masz rację. ;}
Ano, ten łuk mógłby co najwyżej leżeć obok strzał, albo jeszcze lepiej przy zwłokach (ze względu na okoliczności ;]). A ja akurat jestem odmiennego zdania. W pierwszej kolejności należy je odblokowywać ponieważ dają bonusy do salvage i im wcześniej tym szybciej wykupisz wszystkie upgrade'y do broni. - - - No i 100%. Jak dla mnie mocne 7+/10. Całkiem dobrze się bawiłem, choć natknąłem się na kilka bugów (raz nie wczytała się jedna krypta, z jednej nie dostałem skill pointa a powinienem). Fabuła trochę rozczarowuje, do końca miałem nadzieję na inne rozwiązanie zagadki wyspy, inne niż... metafizyczno-paranormalne. Spokojnie mógł to być prequel wszystkich istniejących TR, zupełnie bezsensowny restart. Za mało zagadek (te są w głównej linii raptem dwie i po jednej w każdym tombie). Brakuje też game+. Chętnie zagrałbym od nowa, ale z wykupionymi wszystkim upgrade'ami i umiejętnościami (te, które zdobywa się fabularnie przecież mogły się odblokowywać dopiero po danym wydarzeniu). |
a wcześniej chodziła po cyce w wodzie :)
irytuje mnie ginący osprzęt na postaci. łuk, strzelba itp. pojawiają się gdy się je wybierze. jakie było moje zdziwieniem, gdy wyrwałem się z niewoli bez broni na plecach bo widziałem jak Lara dostaje po gębie a potem zabierają jej zabawki. pstryk w buttona i jednak łuk mam :szczerb: wszelakie zdolności dotyczące zwierząt po uboju można sobię odpuścić. nie przydadzą się. |
Jak byk widac ze zapalka jest such - no przeciez z torby wyciangela suche pudelko. Sie czepiacie:)
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:08. |