![]() |
Tablet za 600 zł
Poszukuje jakiegos ciekawego tabletu za około 500-600 zł . bedzie on glownie takim zastepcą laptopa podczas podrozy i sluzbowych wyjazdow.
najlepiej jakby był nowy , ale używke tez zniose :) jeden i najwazniejszy warunek. dobra i tania nawigacja w nim. jakies typy? co polecacie ? Traveler II Mistrala ? Ipad ? |
iPad za 600 PLN to raczej w gre nie wchodzi...
|
Za 600 zl to mozna tylko pofantazjowac o dobrej firmowej nawigacji w tej cenie a co dobiero o dobrym tablecie z nawigacja kolego obudz sie cena x3 albo x4 .
|
a jakie macie doświadczenia i opinie o Mistralu ? chodzi mi o Traveler II:) bo do dzisiaj nic sobie jeszcze nie upatrzyłem :(
|
dozbieraj do nexusa 7, albo weź na raty, daj te 600 zł wstępnie i dopłać te 400 i będzie dobry tablet. Albo kup jakiegoś Ainola. za te 700 zł kupisz coś dobrego.
|
Cytat:
Wersja 8GB - 499 zł Wersja 16GB - 699 zł To na pewno będzie lepsza opcja niż inne chińczyki :taktak: |
no ale 8 gb troche mało :( a ja dalej nie wiem nic o Mistralu. jest to nowy sprzęt i niggdzie nie moge dostać o nim zadnej informacji. jedyne info biore ze strony producenta . pomozcie !
|
Cytat:
|
po wielu dylematach stanelo na tablecie Mistrala za 449 zł. i jak na razie jestem bardzo zadowolony ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:04. |