![]() |
EZ GRABER
Witam mam problem, otóż zakupiłem ostatnio na aukcji internetowej VIDEO graber, aby przegrać kasety VHS na dysk HDD. Wszystko fajnie, lecz gdy podłączam grabber pod Video to nie ma żadnego obrazu ;( próbowałem też podłączyć ten sam sprzęt pod DVD i wszystko działa bez zarzutów jest obraz, ładnie się nagrywa, lecz niestety nie mam już pomysłu dlaczego nie chce nagrywać z VHS. Proszę o pomoc PILNE !!!1
|
EZ GRABER
Przeczytaj sie jeszcze raz. Logika podpowiada, ze grabber jest sprawny. Podmien kasete/magnetowid/zlacze by wykluczyc winnego...
|
Więc tak zmieniłem kabel podłaćzyłęm kablem Euro-euro do telewizora i obraz sie pojawia ale jak już podłącze kablem euro-chinch to obraz znika ;/
|
A może masz niepełny kabel euro -> cinch lub podłączasz niewłaściwe cinche do grabbera (powinny być oznaczone out)
|
Kable do graberra podłączam napewno dobrze :D nie pełny to znaczy ??? Przepraszam za takie pytania ale jestem zielony w tych tematach :D
|
Chodzi o to aby kabel z jednej strony miał euro a z drugiej 6 cinchy z czego 3 oznaczone out i to je podłączasz do grabbera i ustawiasz w oprogramowaniu jako źródło jako composite...
|
Dziękuję bardzo za pomoc :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:46. |