![]() |
Coś się zmieniło od mojej ostatniej wypowiedzi?
http://forum.cdrinfo.pl/f113/copy-co...7/#post1244261 |
Cytat:
Ja napisałem dokładnie "wole zapłacić niż liczyć na jakiś zysk z piramidy", ale i tak wolę NIE płacić i - w miarę możliwości - korzystać z tego, co mam za darmo. Te 7 giga, które mam za free chwilowo mi wystarcza. Cytat:
|
Cytat:
|
Ja korzystam z Copy. Przekonałem się całkowicie.
Z DB miałem problemy. Ten ich programik co chwilę mi się wywalał. SkyDrive daje za mało miejsca. |
Yossi to mistrz flejmu :-).
A i bym pewnie przekonał się do Copy, ale na DB już nastukałem 28,9GB miejsca i jestem do niego przyzwyczajony, poza tym wydaje mi się pewniejszy. A wy korzystacie z Copy na co dzień? Max, ile jest w iCloudzie? |
Jak napisze ze zaplacilem za iTunes Match przytaczajac "wole zaplacic" to i tak Yossi wywroci kota ogonem... ;-)
|
Tylko po co te porównania do piramid, Amwaya czy innych Amber Gold.
Nie rozumiem tego. Wystawiłem swój link referencyjny w kilku miejscach i kto chce się zarejestrować to się rejestruje. Nie chodzę po domach i nie każę nikomu tego robić obiecując zyski 70%. Nie udostępniam też niczyich danych osobowych. Skoro ktoś ma ochotę tam się zarejestrować, to dodatkowe GB będą dla niego miłym bonusem. |
Cytat:
Ja - osobiście - wole zapłacić niż liczyć na jakiś zysk z piramidy. |
Nie ma przymusu.
|
Cytat:
Oatatnio nawet Amway używa pięknego określenia "network marketing" - dziękujuę, ale ja wysiadam na tym przystanku. |
80 GB na liczniku.
|
Super sprawa, nie wiem jeszcze co tam będę przechowywał ale napewno z czasem przyda się większa mobilność danych :) Ile już nabiliście sobie GB za to że inni użytkownicy zarejestrowali się z waszego linka?:)
|
Dobra wygraliście mój eftep się chowa :szczerb:
|
Ilość załączników: 1
|
A jest tu jakaś opcja, żeby nadać priorytety dla wysyłanych danych?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:56. |