![]() |
|
Cytat:
|
rcobex, ty nie szukasz rozwiazania problemu, a jedynie chcesz zrobić po swojemu i to czyimiś rękoma. Problem przeważnie charakteryzuje się tym, że jego rozwiązanie jest nie po naszej myśli, ale się go rozwiązuje. Skoro jesteś taki uparty i cwany, to walcz. Mi byłoby szkoda czasu na pierdoły i dawno flac poszedłby jako wav i płyta cd-audio już dawno hulałaby w odtwarzaczu.
|
Cytat:
W imgburn mam 4 kliknięcia razem z otwarciem programu. Trzeba sobie ułatwiać, nie utrudniać. Nawet minimalnie, ale warto. |
Cytat:
Cytat:
np w nero przekopyrtniecie formatu zajęło by Ci z 2 minuty... |
Jutro sprawdzę. Dam znać.
|
|
Hmm, no nie wiem, te zmiany rozszerzenia mi się nie podobają. Z flac do wave, za dużo kombinacji.
|
Ale jakimi przerwami? nigdzie nic fizycznie nie dzielisz, robisz wszystko identycznie jak z flac tylko masz wav-a. Jak już będziesz miał wav-a to:
Cytat:
|
Cytat:
Nie ma na to czasu........:ysz: |
Tylko, że jak widać z flac nie działa ;). Czy to aż tak trudno w kilka sekund rozpakować plik?
|
A ja tak nie chce. Ja chce imgburn, tak jak robię w domu. Zaznaczam plik "cue" aby go załadował i reszta mnie nie interesuje. :)
|
Nie rozumiemy się ;). Chcesz wypalić płytę Audio-CD tak? Nic zatem nie trzeba dzielić. Rozpakuj tego flac-a do wav. Powstanie jeden duży, niepodzielony plik wav. Teraz w programie do nagrywania wybierz "nagraj z pliku obrazu" i podaj ścieżkę dostępu do cue. Wtedy płyta się nagra z podziałem na utwory tak jak jest to zapisane w cue (tylko pamiętaj zmienić w nim np.: notatnikiem rozszerzenie pliku źródłowego z flac na wav).
|
Właśnie o to chodzi, że materiał jest zrobiony jako jeden plik FLAC. W pliku "cue" zawarte są odpowiednie informacje dotyczącego tego jak płyta ma być nagrana. Po co mam dzielić, aby potem znowu to sklejać programem do nagrywania ?
Ten tekst "nie można" to był żarcik......... |
Jak to nie można?, rozpakowujesz jeden duży plik do wav i wypalasz z cue - on podzieli na utwory w odpowiednich miejscach.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:21. |