![]() |
|
Ale umieralność była wysoka. ;p
|
Dzięki wszystkim za uwagi. Właśnie o ten Mimimini chodzi. Będzie też TVP ABC, które mi cienko na naziemnej chodzi. Tam są normalne bajki, zabawy i programy dla dzieci.
Cytat:
Nie mam zamiaru odbierać dziecku możliwości obcowania z telewizją. To jest podstawowy sprzęt domowy, który jest wyposażeniem niemal każdego domu. Ale każdy wychowuje dzieci jak uważa. Niektórzy mogą jak w średniowieczu... telewizji, komputera i komórek nie było, a dzieci przecież żyły i miały się dobrze! |
To, że chcą te poebane kanały oglądać nie znaczy, że oglądają.
Jest jeszcze blokada kanałów, z której skwapliwie korzystam. Żadne cudo, bo raptem na czterocyfrowy pin, ale na gówniarzy na razie wystarcza. :D |
Cytat:
Cytat:
|
Nie wiem czy wiecie ale jest druga część tego, nie zepsuli tego nawet aż tak mocno, godne obejrzenia.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
k***a znowu nie mogę zacytować.
@mgit - ale jak tylko gówniarstwo przekroczy 6-7-8 lat to nic innego nie chce oglądać, jak tylko przemoc i bezeceństwa :sciana: |
Cytat:
|
Na Pulsie 2 o 18:00 Tom i Jerry, ale faktem że teraz te bajki są beznadziejne. Złote miasta mogliby puścić...
|
Cytat:
|
Wieczorynka o 19? :O
Widać, że od dawna telewizora nie oglądasz, albo nawet go nie masz :rotfl: PS To też mówię - MINIMINI dla maluchów. Żadnej przemocy, same słodkości :spoko: |
Popieram - widział ktoś te bajki co teraz nadają? Sama przemoc i wykolejenie...
Gdzie te czasy pokemonów, smerfów i gumisi... oraz bolka i lolka |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:08. |