![]() |
Późno było i mi się przesunęło o dwa bajty. ;p
Mimo wszystko, jak na tyle godzin to uważam, że za dużo tych parkowań o co najmniej połowę. |
właśnie takich poradników się naczytałem i dalej nic nie wiem z tego
05 rellokowane bad sectory był 1 jak widać po zabiegach w MHDD został zastąpiony z puli rezerwowej jak rozumieć wartości 200/200/140 Cytat:
|
dlaczego C0 ma oznaczać coś złego?
Cytat:
|
wiem to w starym kompie gdzie będzie używany do internetu i niczego innego.
C0 ? to jak rozumieć wartość b.duża do czego się odnosi czytałem wiele poradników SMART co i jak ale nie do końca rozumie jak interpretować te wartości |
Bardzo duży C0. A ze względu na fakt, że już miał bada to nigdy bym temu HDD nic ważnego nie powierzył.
|
MHDD i reanimacja dysku WD 400gb
Ilość załączników: 5
Witam
przy okazji składania starego sprzętu postanowiłem reanimować stary dysk WD400gb WD4000AAKS-00YGA pochodził z demontażu kompa biurowego jak go dostałem około 1,5roku temu i zrobiłem scan maił 1 bad sectora gwarancja WD tez już wtedy się skończyła i tak leżał w szafie aż do wczoraj scan przeprowadzony przez MHDD Załącznik 62032 i tu moja wina nie zrobiłem screena z S.M.A.R.T. przeprowadziłem "zerowanie" oraz "remap bad sectora" efekt Załącznik 62033 Załącznik 62034 Załącznik 62035 Załącznik 62036 co sądzicie o aktualnym stanie tego dysku ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:00. |