![]() |
Płyty CD 8 cm a Teac CD-W512EB
Mam pytanie czy mozna sprawdzic czy nagrywarka nagrywa na takie CD ??? Niestety takich plyt nie mam :( wogole sa z tym jakies problemy ??? Z gory dzieki za szybka odpowiedz (chce sobie kupic mp3 playera na takie plyty):) aha tacka ma takie rowki dla takich plyt ...
|
Mam LG, ale nie ma żadnych problemów z nagraniem takiej płytki. Mają ok.200mb pojemności.
|
ja mam liteona 40x i tak samo jak yahol nie mam problemu z nagraniem takiej płytki
|
Kurcze! ale sprawdz, czy nie chodzi tu o minidyski! To zupełnie co innego!
|
ja mam teac w58e i spokojnie nagrywa 200mb plytki, wiec twoja powinna takze bez problemu ale upewnij sie ze nie chodzi o minidisc-i :)
|
Wszystkie nowe nagrywarki posiadają obsługę płyt 8cm.
Pozdrawiam |
Nie chodzi o mini dyski, tylko o male (8 cm) CD... przynjmniej tak pisalo w sklepie :) a jak tak nie bedzie to odesle i tyle 8-)
|
Nawet mój stary Ricoch 7200 nagrywał te płytki :) niestety juz wacha kwiatki od spodu
|
twoja nagra na 100% obsługuje takie płytki, mój kumpel ma tą samą spawarke i u niego te płytki nagrywają sie normalnie8)
|
nie musisz sprawdzac, plyka ta jest normalna, tyle ze 200 MB i kladziesz ja w to mniejsze wyblebienie tacki nagrywarki
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:36. |