![]() |
Google Maps - dyskusja ogólna
Google zaktualizowało StreetView. Dodali SPORO nowych mapek, są nawet (takie jak moje)malutkie pipidówki ;)
Czyżby Google szykowało się do pokazania nawigacji offline ze zdjęciami StreetView? :) Źródło: http://googlepolska.blogspot.com/201...ej-polski.html |
Musiałbyś mieć nawigację z dyskiem twardym 3,5" żeby móc wrzucić tam zdjęcia z jakiejkolwiek rozsądnej powierzchni ;) 1 km Street View zajmuje 1,6 GB, a w jednym średniej wielkości mieście są dziesiątki kilometrów dróg :)
|
Ciekawe miejsca z Google Maps
Po co komu offline, skoro dzis kazdy ma internet w swoim iPh... khm, telefonie?
|
Internetu nie masz w swoim iph, tylko tam gdzie masz zasięg.
Wpadnij do mnie, to głębiej obgadamy temat. |
Cytat:
Cytat:
Wracając do Google i StreetView, to podobno cała Polska jest już w ich zasięgu :) Ciekawe co na to Apple? :D |
Cytat:
|
Cytat:
Powiedzą, że przeciętny użytkownik tego nie potrzebuje. Do czasu aż sami tego nie zrobią. Wtedy powiedzą, że przeciętny użytkownik jednak potrzebuje, ale pod warunkiem, że zapłaci grube dolary. Cała rzesza zwolenników przyklaśnie i będzie dobrze. Oczywiście szybko to opatentują i powiedzą, że oni to wymyślili tak dawno, że jeszcze nie było aparatów fotograficznych. Pradziadek pradziadka Jobsa przemierzając Dziki Zachód na swoim wierzchowcu dostał tomahawkiem w głowę i miał wizję Street View. Na wszelki wypadek wytoczą proces Samsungowi (tak prewencyjnie). A tak w ogóle to wina Gatesa. Edit: W sumie bardziej pasuje to do tematu Ciekawe miejsca z Google Maps, ale ten temat mam pod ręką :] Ciekawy filmik zrobiony z Google Street View: |
Cytat:
W wakacje mijaliśmy z Anią samochód Google podczas pracy, ale wczoraj sprawdziłem to miejsce - niestety ujęcia pochodzą z drugiego pasa, kiedy przejeżdżał w drugą stronę :( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:21. |