![]() |
Ok dzięki mam tylko jeszcze jedno pytanie bo z tego co rozumiem kupie w banku kartę i mam np.(1500) limitu to jak przeleje na nia 1500 zl to mi zablokują ? i kolejne to tak samo będę miał jak bym przelał nie wiem np. 1400zl to tez mi zablokują do pierwszego zarejestrowania. jak by ktoś mogl podać np. gg bo jestem w tym zelony i dziękuje za wyrozumiałość bo dla niektórych te pytania mogą wydawać się głupie ale dla mnie sa wazne
|
No dobra.. minuta :>
|
Chodzi o całą operację, zalogowanie się do konta, wejście w przelewy, zdefiniowany odbiorca + kwota na stałe i wpisanie kodu sms. Z zapasem trzy minuty, a niektórzy robią tutaj aferę :P.
Można nawet zlecenie stałe zrobić -> tak chyba pocznę ;). |
Mi to w mBanku przy zdefiniowanym odbiorcy zajmuje jakieś 2 sekundy.
|
A ile mnie to kosztuje? 3 minuty roboty? :)
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Dlatego mam rachunek w mBanku, który jest moim kontem głównym i po wypłacie przelewam 300 zł na ING i płacę nią tankując samochód :-). Konto w ING założyłem po to, żeby mieć darmową kartę wirtualną do płacenia kartą płatniczą na zagranicznych serwisach (np. Spotify), bo zawsze musiałem się o to kogoś prosić, a tutaj działa znakomicie i nic nie kosztuje :-). |
karta paypal
|
Cytat:
Cytat:
http://www.bzwbk.pl/karty-platnicze/...adowaniem.html powiazujesz ja z kontem paypal i masz katrte platnicza paypal ;) |
Możesz podać linka do aukcji, na której można kupić taką kartę? Pierwszy raz o czymś takim słyszę.
|
nie to ze cos mam przeciwko ale odpowie ktoś na moje pytania ?
|
W mbanku musisz mieć transakcje kartą, inaczej zapłacisz prowizję. Mówimy oczywiście o karcie debetowej. I niestety coraz więcej banków idzie w tym kierunku
|
Czy ja wiem.. mam tak od dłuższego czasu w Inteligo (przelewam nie więcej niż 200-300 złotych sporadycznie, żeby mieć coś na karcie) i ostatnio także na jednym rachunku w MBanku. I i tu i tu działa to bez problemu.
|
Cytat:
|
Pomoc
jojojoju. do niczego nie zgodnego z prawem po prostu dużo się naczytałem na ten temat i chce wiedzieć czy jak kupie na allegro i będzie zablokowana to jest do wyrzucenia czy można isc do banku wiec jak możecie to odpowiedzcie na pytania bo ja wiem do czego ona sluzy
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:40. |