![]() |
RoadRunner 300 + 32GB Class10
Smartek mial na mysli "kupic ajfona" w orzeczeniu i dopełnieniu domyślnym.
|
Następny co mi źle życzy, na całe szczęście diabli złych nie biorą. ||
|
Powinieneś już dawno! :<
|
A jam mam telefon Motorola z klapką i jakoś nie umarłem.
|
Ja mam 32Gb plus jakaś karta microSD a mam książkę telefoniczną i trochę notatek i kalendarz-terminarz i trochę archiwum najpotrzebniejszych i ważnych dokumentów;)
|
Mowa tu o rejestratorach trasy, nie o telefonach.
W telefonie, to ja prawie nic nie trzymam. |
To ile Ty masz w telefonie? Ja mam 32 GB, ale tylko dlatego ze nie trzymam juz muzyki odkad kupilem iPoda Classic 160 GB. Jakbym sie uparl bardzo to by mi teraz i 16 GB wystarczylo.
A dostep do muzyki na iPhone'ie tak czy owak mam. Przez iTunes Match. |
Bywa mało.
|
64 GB to malo? ;-)
|
:wow: miejsca nigdy nie ma wystarczająco dużo
no chyba, że w ajcośtam....ale to tylko tak wmawiają |
RoadRunner 300 + 32GB Class10
iPhone'owy maniak nie kupi bo karty sa mu zbedne. Ma w swoim urzadzeniu wystarczajaco duzo miejsca ;-)...
|
Jak rejestrator jest kupa, to może i tnie. :P
Posiadany przeze mnie nagrywa .avi w 1920x1080/24fps przy bitrate lekko mniejszym niż 600kbps. Mam do niego kilka kart, w tym class 4 i nie tnie nic a nic. :nieee: |
Cytat:
zresztą przy wolniejszych kartach występują przycięcia możesz poczytać np tu http://www.spalaczbenzyny.pl/rejestr...-dvr-720p-hdmi a na dobra sprawę na mogę wystawić rejestrator i kartę osobno te drugie na pewno kupi jakiś iphonowy maniak :fiu: poza tym koniec tematu bo zainteresowany kamerka już jest ktoś zna innym forum ;-) teraz kwestia dogadania się |
Ale ludzie nie potrzebuję takich dużych i szybkich kart, ojciec ma zwykłą 8GB i jest zadowolony - dlatego jak ktoś widzi taką cenę używki to po prostu nie jest zainteresowany, dlatego nie masz odzewu.
|
Cytat:
w/g Ciebie mala obniżka względem 3 użyć ?? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:48. |