![]() |
Opera Mail
I stało się. Kupiona przez Googla Opera stacza się powoli w czeluści niebytu. Opera Next, choć to dopiero wczesna wersja, w porównaniu do Opery na Presto, przynajmniej na razie, jest kastratem, ubogim w opcje, do złudzenia przypominającym Chrome. Wszyscy mają nadzieję, że mimo wszystko klient poczty zostanie jeszcze zaimplementowany. Mając na uwadze poniższe, ja w to wątpię.
Wydana została właśnie pierwsza (?) stabilna wersja Opera Mail, czyli samodzielnego klienta poczty, wydłubanego ze starej Opery. Podobno ta wersja też jest uboższa... Małe porównanie z GromoPtakiem: http://email-client.findthebest.com/...-vs-Opera-Mail Szczególnie podoba mi się interface, pod panoramę a nie 4:3 jak w reszcie klientów pocztowych. Brakujących protokołów póki co nie używam, więc płakać bardzo za nimi nie będę. Zastanawiam się nad przesiadką z Nietoperza. |
Google kupiło Operę? oO Kiedy?
Co do programu to czy oferuje on funkcję kalendarza jak Lighting w TB bo się nie doszukałem. |
Mam bardzo zle doswiadczenia z OperaMail (zaczynajac od systemu BEos), ale chetnie przetestuje to co teraz wydali.
Cytat:
Chyba troche przesadziles, o ile mi wiadopmo, Opera - jako browser cieszy sie calkiem duza popularnoscia. |
@Andy
Takie niepokojące niusy czytałem kilka miesięcy temu. Nie, to prosty klient pocztowy. Bardzo prosty. ;] Ale ja chyba jednak spasuję, nie chce mi współpracować z Gmailem, a ustawienia te same co w Nietoperzu... @Yossi Zainstaluj sobie Operę Next to zrozumiesz czemu. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:41. |