![]() |
Tasiemiec straszny. Jedyne co z AC podobało mi się to fabuła z Ezio. Nic więcej.
|
To jest produkcja taśmowa. Ja już dawno przestałem śledzić scenki (tylko te główne), kiedy gram w nowsze to tylko by sobie ponożować w plecy. Relaksuje. ;p
|
Z tej serii podeszła mi tylko jedynka, klimat, jak na tamte lata odwzorowanie miejscówek, przywiązanie do detali i grafika zwalały (przynajmniej mnie) z nóg, grałem na X360 i nie mogłem się oderwać. Każdą kolejną część sprawdziłem, żadna mnie nie wciągnęła, niedawno walczyłem z Origins'em, na próżno, Odyssey już sobie daruję...
|
Ta, w PSS za 379zł... :hahaha:
|
Jak zwykle sie czepiasz o detale tam pare postaci lata :D , testuj FC5 a nie takie starocie :P
|
Ilość załączników: 3
"Assassin's Creed: Syndicate". Znowu fuszera, patch najnowszy! :D
|
Bo jest, choć akurat w tym aspekcie to złego słowa nie mogę powiedzieć o AC:BF, ale... to wersja 1.7, więc nie wiadomo jak było w dniu premiery. ;)
|
Hehe , a potem twierdzi ze kazda gra to beznadzieja bo cala zabugowana :rotfl:
|
Tajemnica zawodowa. :czar: Ale to prawda, trzeba się postarać. Znalazłem sposób na glitchowanie collision boxów postaci z atakującymi przeciwnikami i najlepiej to wygląda na statku. Gdzie indziej spada się w czarny niebyt.
|
Ja też przeszedłem całą i nic takiego nie zaobserwowałem
|
Ty no nie wiem jak ty to robisz :P , ale ja przeszedlem cala gre i nie bylo takich kwiatkow .
|
Ilość załączników: 2
A tak wygląda galeon od środka... :szczerb:
|
Ja wiem, właśnie AC: Unity powstaje równolegle z AC: Rogue. Ale w ogóle mnie to nie ciągnie. Czarną Flagę Ogrywam tylko dlatego, że z mini gry z AC3 zrobili cały tytuł, a gra kosztuje teraz grosze - i mogłem pożyczyć. ;p
Dla mnie ta seria skończyła się póki co na AC: Brotherhood. Nawet mnie nie interesuje fabuła, która została nagięta jak guma od majtek. A skoro mnie to już nie interesuje, mnie, grzyba starego gracza to o czymś to świadczy. :D |
@Berion
Trochę w tyle z tą serią gier zostałeś, już 13 listopada premiera najnowszej części Unity (akcja w Paryżu) |
Ja właśnie ogrywam AC: Black Flag i wygląda w porządku. :) Niestety gra nie jest w porządku. Dialogi są tak beznadziejne, misje zrobione na siłę - bez polotu, pomysłu. Te same schematy od części drugiej. Cała masa idiotyzmów, o dziwo zepsute kolizje w porównaniu do AC3. Gram tylko dlatego, że podobały mi się statki z trzeciej części - i nadal mi się podobają.
Jak na fabrykę przystało, w drodze są już pierdy na komórki i dwie kolejne części. Od teraz równolegle! Mało tego, AC:Rogue wygląda DOSŁOWNIE jak AC: Black Flag. Nawet menu i ikonek nie zmienili. Ten sam HUD - wszystko. Tyle że popłynęli z tropików na Alaskę. Bardzo mnie zastanawia kiedy rynek się tym przesyci. Nie pojmuję jak można od tylu lat sprzedawać ten sam silnik z takimi samymi grami w milionowych nakładach! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:16. |