![]() |
Plexutilities
Witam wszystkich.
Mam pytanie odnośnie Plexutilities, jak go używać? Testowanie płyt to nie problem. Chodzi mi głównie o zmianę mocy lasera. Czy po zmianie program ten ma być cały czas odpalony i dopiero nagrywać w nero. Czy można go zamknąć a zmiany są zapamiętane? Jak zmieniam ustawienia i wyłączam program to po ponownym odpaleniu wszystko jest poustawiane domyślnie. Proszę o pomoc Pozdrawiam Tomek |
W instrukcji nie jest to opisane?
|
Raz próbowałem zmieniać moc, na "mocniej".
Nie gasiłem programu. Nośnik zapisał się gorzej niż w standardzie. Olałem kombinacje. :taktak: |
No właśnie w instrukcji nic nie ma. Też wydaje mi się, że jak wzmocniłem moc lasera to się pogorszyło. Kombinuję tak bo słabo mi czyta audio w aucie, myślałem że coś tym poratuję.
Tomek |
Na audio w aucie pomoze tylko odpowiedni nosnik. :) Niestety nie powiem Ci jaki, bo juz od dawna nie korzystam z plyt w aucie....
|
To fakt nośniki pomagają i jest lepiej. Pewnie napęd w aucie jest lipny.
|
Mozesz sprobowac plyty CDRW. Z niektorymi czytnikami dzialaja znacznie lepiej niz CDR.
|
hmm ciekawe nawet chyba mam w domu, muszę spróbować.
|
LightScribe od Verbatima kupić, nie widziałem aby gdzieś nie działały. Niestety, w sklepie takowych nie widziałem. Pozostaje wiadomo co. Byle by nie były AZO, one czasem robią jajca z odtwarzaczem.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:29. |