![]() |
Poszukuję starego (darmowego) programu WinOnCD 6.02 Power Edition
Cześć,
trafiłam na to forum, gdyż poszukuję darmowej wersji WinOnCD 6.02 Power Edition -temat był poruszany na tym forum lecz niestety nie da rady już pobrać klucza (nie działa strona), nawet znalezienie w necie dema tak starego programu graniczy z cudem (przynajmniej dla mnie ;) ) Dlatego zwracam się do Was z pytaniem czy ktoś posiada program WinOnCD 6.02 Power Edition i będzie tak uprzejmy, aby podzielić się tym softem. Dzięki Pozdrawiam |
Dobra jak darmowy , to może stąd Ci się uda http://dl.eram.shirazu.ac.ir/root/CD...wer%20Edition/
|
|
A do czego potrzebujesz tego programu? Może znajdziemy sensowny zamiennik.
|
Dziękuję siwymariusz i czary2mary.
A co dp pytania Beriona: potrzebuję takiego softu, gdyż zmontowałam sobie klasyka który miałam w 98 roku :) a że w tamtych czasach korzystałam z WinOnCD które miałam dołączone do nagrywarki yamahy 2x :) ot wspominam dawne czasy ;) Jeszcze raz dzięki za pomoc! Pozdrawiam |
To ja polecam Image Burn. ;)
|
W 1998 nie bylo ImgBurn :nie:
Nawet nie wiem czy DVDDecrypter byl... |
Ale dziś mamy 2014 rok i nie musimy używać softu z 1998.
|
Cytat:
|
Cytat:
A wracając do tematu - miałem, tylko nie pamiętam, czy tę wersję czy inną... Ona na pewno była darmowa? Mogłaś ją po prostu za darmo dostać do nagrywarki, ja tak to sobie przypominam... W każdym razie zobaczę, czy nie mam jej na archiwalnym dysku (bo na płycie to już na 200% nie mam, jeśli już to właśnie kopia zapasowa na kompie - jeszcze do 2010 roku nawet przeglądarki internetowe miałem w różnych wersjach na HDD, co dziś się wydaje totalnym nonsensem :haha:) |
Miałem w latach bodaj 90-siątych tego typu soft, końcówka przynajmniej. Już wtedy mnie denerwował, wolałem prostego EasyCdCreator.
Dzisiaj to jest pakiet Roxio, czyli system w systemie za kupę kasy. :sciana: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:54. |