![]() |
obiektywy Pentax 18-55 i 50-200
sprzedam dwa obiektywy Pentax:
Pentax smc DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL II test: http://www.optyczne.pl/119.1-Test_ob...5.6_AL_II.html przedstawiac nie trzeba - podstawowy kitowy obiektyw dolaczony do K200d stan idealny, brak sladow uzytkowania, przechowywany zawsze w torbie z wkladem pochlaniajacym wilgoc (jak caly moj sprzet foto), uzywany z ww. aparatem od nowosci przeze mnie, produkcja 2008, zakup przeze mnie nowki w dualkicie - 2009 Pentax smc DA 50-200 mm f/4-5.6 ED opis: http://www.optyczne.pl/index.html?pr...20&typ=0&moc=0 prawie nie uzywany - stan igla, trzymany zawsze w torbie z wkladem pochlaniajacym wilgoc (wszystko jak wyzej), produkcja 2008, zakup przeze mnie nowki w dualkicie - 2009 ceny 200 za pierwszy, 450 za drugi, 600 komplet do tego papiery sa, pudelek brak, komplet dekielkow oczywiscie, oslony przeciwsloneczne (przy 18-55 tulipan z zamykanym okienkiem do filtrow obrotowych) za 10 pln dolaczam dodatkowo dla chetnego mocowanie 52 mm do systemu Cokin P (bez holdera, samo mocowanie do obiektywu) przesylka - 20 PLN niezaleznie czy jeden, czy oba mozlwiosc obejzenia, przymiezenia, wykonania probnych ujec w Lesznie lub Poznaniu (po umowieniu sie wczesniej) i ewentualnego zakupu od reki |
Witam
Czy temat jest jeszcze aktualny ? Pozdrawiam |
hej, w sumie to tak :)
|
Cytat:
|
200 przy odbiorze osobistym, 220 z przesylka - stan jest naprawde igla
platnosc z gory, moge przeslac zdjecia oczywscie poniewaz nie znamy sie osobiscie proponuje jednak odbior osobisty :) jezeli bywasz w WLKP |
No, w sumie do zrobienia - jestem z Poznania :)
a Ciebie gdzie można szukać ? A może bywasz w P-niu ? |
hehe, nie doczytales pierwszego posta do konca :)
pracuje w poznaniu, jestem w centrum codziennie oprocz weekendow od 6:20 do 15:50 (tak mam pociagi) w tych godzinach mozemy sie spotkac w okolicach Sheraton, PKP, Teatr Nowy albo sie jakos umowimy wysylam Ci wiadomosc prywatna ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:59. |