![]() |
Cytat:
|
Ależ się rozluźniłem po przeczytaniu tego... :ysz:
|
Tak na rozluźnienie emocji, z Korei Północnej info - http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos..._Zarzuty_.html
|
O każdym koncernie można by takie coś naskrobać.
|
Ach jak to się ładnie nazywa, Lider, Junior, nic tylko walić drzwiami i oknami. :haha:
Kiedyś pracowałem na stanowisku "konserwator urządzeń". Moja praca ograniczała się do mycia ręcznego rozpuszczalnikiem szyb i węży w kabinach lakierniczych. Teraz mamy juniora, lidera, itd itp. Jedno i to samo gówno robią. |
Ilość załączników: 1
|
u nas już stoją fabryki zasilane ludźmi na gównianych umowach po 1300zł ...
jak się komuś nie podoba to znajdą kogoś innego spod biedronki i do tej pory nie mają problemu ze zalezieniem takich osób ... |
Wszystkie posty od wczoraj (28.08.2013), godz 22:16 dowodzą, że wyzysk ma sens i jest nieśmiertelny. Oczywiście pod warunkiem, że to nas nadmiernie wykorzystują.
|
Cytat:
|
Cytat:
I podobnie za telefon mogę zapłacić x-razy więcej, bo ani jego, ani nagrywarki nie muszę wymieniać co miesiąc (czy nawet rok), więc jest czas, żeby dozbierać. Jeśli w wyniku tego ludzie nie będą umierali na taśmach produkcyjnych to dla mnie warto.. |
Przecież znajdują się chętni na nowe Plextor PX-760 za 500zł -zostały wszystkie wysprzedane nie dawno na Allegro,nasz kolega z forum @Kris sam sprzedał nowego Pionka DVR-216(chipset i plastikowa optyka bardzo przeciętnego Optiarc AD-7200S) za 250zł ,więc teoretycznie jest zbyt na"dobre" drogie napędy-problem to skala tego zjawiska-jak widać nikomu nie opłaca się już bawić w trudny proces technologiczny dobrej nagrywarki;)
|
Po co mu fw na długie lata, jak po dwóch pada napęd? :P
I drobiazg - płytki też nie po 0,5 pln, a po 5. |
Taaa... I najlepiej zapis na wiecznosc przezywajacy wlasciciela ;-). Zejdz na Ziemie...
|
Cytat:
Cytat:
|
Akurat nagrywarki kupują nie ci, którzy wydają wszystkie pieniądze.
Ile dałoby się więcej sprzedać, choćby tych nagrywarek, gdyby tym szarym robolom dołożyć do tej miski ryżu? No ale nikt nie dokłada, bo po co skoro interes i tak kręci się świetnie, znaczy bogatym wystarcza. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:07. |