![]() |
Powrót do przeszłości -Automaty do gry
Ostatnio zauważyłem że ożyły u mnie w okolicy wszystkie opuszczone budki pawilony po warzywniakach,kioskach z gazetami,itp itd teraz oświetlone neonami z nazwami LAS VEGAS 24h i tego typu podobne zapełniły się automatami do gry -w przeciągu 3 miesięcy tak spokojnie 20-30 sztuk w mieście przynajmniej na widoku jak i powracały automaty na stacje benzynowe do barów knajp pubów disco itp itd.
Czyżby się zmieniły jakieś przepisy a ja to przegapiłem? ??Przecież miały w ciągu 5 lat zniknąć automaty wraz z wygasającymi pozwoleniami?? Czy porostu znaleziono jakieś nowe obejście pozwoleń? Czy po prostu się wojna z hazardem skończyła się tak jak wszystko co wszczął Tusk?:> |
Uzależnione szaraczki przegrają wszystko, wezmą pożyczkę w zaprzyjaźnionym Providencie, zaprzyjaźniony komornik puści ich bez toreb, zaprzyjaźniony pośrednik odkupi mieszkania za mały procent wartości, wszystkim będzie żyło się lepiej.
|
Coś się musiało zmienić, bo właśnie wczoraj uświadomiłem sobie, że 3 tygodnie temu szukali ze mną kontaktu moi byli pracodawcy - jak może niektórzy pamiętają pracowałem w branży AoNW.
Przez ostatnie 3 lata nagabywałem ich, bo chciałem sobie punkcik otworzyć i była bryndza. Dowiem się w tygodniu o co biega :) //edit kocham grać na automatach :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:30. |