![]() |
Dobre głośniki 2.1 dla audiofila. Jakie?
Witam!
Szukam dobrych głośników typu 2.1 pod komputer o nienagannej jakości wydobywającego się dźwięku. Szukamy czegoś ponad standardowe modele jak np. Logitech Z323 i inne czyli cena również może być kilkukrotnie wyższa. Co polecacie? pozdrawiam! |
Bowers & Wilkins MM-1?
Ewentualnie - jesli rasowe komputerowce - moze Bose ComputervMusic Monitor? Ja mam personalna slabosc do Harman Kardon SoundSticks - wygladaja oblednie i niesamowicie podkreslaja salon. Ale trzeba uczciwie przyznac ze graja niestety gorzej od MM-1. |
MM1 ponad 2000 zł to już za dużo! Maxiu pojechales ;)
Oba zestawy to w sumie 2.0 z tego co widzialem. Wierze, że to wyższa półeczka ale jednak troszke za wysoka. To głośniki dla taty. Mają być też częściowo mobilne że tak powiem bo tata duzo jezdzi. Wiem, że z jakoscia idzie masa, ciezko to pogodzic :/ dzieki M@x! |
Cytat:
Po pierwsze głośniki audiofilskie są 2.0, subwoofer nie jest potrzebny. 20 000 to jest minimum za taki sprzęt, poniżej tego, to nie będą ŻADNE audioflskie.:haha: |
polecam Logitech Z523, obecnie dostępne nawet z adapterem bluetooth
co prawda jakoś nie idzie mi w parze audiofilstwo i podróże ale myślę że z tego zestawu można być zadowolonym :-) dochodzi do tego oczywiście kwestia karty dźwiękowej i własnych odczuć słuchowych ;) |
M@x dlatego przesadziłem z tymi osiągami.
Masz racje :) Co prawda sam mam Z5500 i jestem mega zadowolony ale wiadomo audiofil to audiofil. Czapki z głów ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:27. |