![]() |
To, że datexów Ci nie czyta to akurat mnie nie dziwi, mój techniks, panasonik i parę innych też tego nie czyta(właściwie to nie widziałem, żeby jakiś sprzęt to czytał). Polecam Ci platiniumy, praktycznie wszędzie je czyta. Mam teac'a CD-W15EB.
|
Cytat:
2.)o wypalaniu jako dane bylo wczesniej 3.)odpowiednio przedstawiony temat? co dokladnie podalem wszystko tak mysle :-{| |
Cytat:
2. w tego tematu robi sie niepotrzebny flame, powod: czytaj powyzej wiem jedno, nie umiesz cytowac :/ |
[wiem, ze problemu z odczytem czegokolwiek nie ma Panasonic, Technics i Philips (ten ostatni chyba jako piwerwszy zaaplikowal odtwarzanie CD-RW w boomboxach, ale nie jestem pewien) [/B][/QUOTE]
wiem ze samsung nie jest rewelacja ale do tej pory czytal mi skladanki wypalone gdzie indziej (z wyjatkami ) nie mowie tu o muzie przegrywanej clonem bo to chodzi idealnie a skladaki nie dziwne |
Cytat:
wieza nie czyta i JUZ... i koniec. kropka . i naucz sie cytowac prosze, twoje posty staja sie nieczytelne |
no oczywiscie jesli nie jest to wina odtwarzacza CD, zobacz na jakims innym
a jesli nie... no coz... LiteOn to nie plextor :D wogule pisze sie -> w ogóle ! (tak na przyszlosc) [/B][/QUOTE] sorry , mam dysortografie (serio) juz testowalem i chodza ale wazne jest zeby u mnie chodzily aha z dysku przy 40 x wypala 700mb w niecale 5 min chyba niezle? a z cd osiaga u mnie 20 x |
Cytat:
to jednak chyba wina twojej wiezy... samsung to jednak nie jest najwyzsza polka :/ z problemami odczytu spotkalem sie takze w przypadku AIWA wiem, ze problemu z odczytem czegokolwiek nie ma Panasonic, Technics i Philips (ten ostatni chyba jako piwerwszy zaaplikowal odtwarzanie CD-RW w boomboxach, ale nie jestem pewien) |
Cytat:
MaDe By NiEpOkOrNy |
Cytat:
jak widac po twoim temacie, nie jest taki swietny no oczywiscie jesli nie jest to wina odtwarzacza CD, zobacz na jakims innym a jesli nie... no coz... LiteOn to nie plextor :D wogule pisze sie -> w ogóle ! (tak na przyszlosc) |
[QUOTE]miernik napisa***322;(a)
[B]Ale nie czyta VERBATIMów wogóle czy tylko z twojej nagrywarki ? Jeśli tylko z twojej nagrywarki to ją zmień na inną ! A jeśli nie czyta żadnych VERBATIMek to zmień odtwarzacz CD. czyta verbatimy wypalone na plextorze 16x ,i nie zmienie sprzetu bo mam go od kilku dni:-)i oprocz tego jest swietny ( burn baby burn!) |
w nawiazaniu do postu powyzej
znam kolesia, co jego wieza nie czyta Verbatimow, wszystko inne tak, ale Verbatimow (i chyba Xenionow) nie pewnie wina czytnika |
Ale nie czyta VERBATIMów wogóle czy tylko z twojej nagrywarki ?
Jeśli tylko z twojej nagrywarki to ją zmień na inną ! A jeśli nie czyta żadnych VERBATIMek to zmień odtwarzacz CD. Chyba że ktoś ma inny pomysł ????????????????? |
[QUOTE]miernik napisa***322;(a)
[B]A na czym wypalasz (chodzi mi o nosnik) moze faktycznie spróbuj Na VERBATIMach ja na nich wypalam i jeszcze nie mialem reklamacji glownie na platinumach i samsungach , a verbatimow wieza zwykle nie czyta probowalem tez na datexach (tani shit) ale tez nic nie wyszlo a na dysku lezy ze 40 pelnych albomowmp3 i kiedys trzeba je wypalic.... |
A na czym wypalasz (chodzi mi o nosnik) moze faktycznie spróbuj Na VERBATIMach ja na nich wypalam i jeszcze nie mialem reklamacji , jak mialem LG 8/4/32 to wypalalem x8 a teraz mam LG 32@40/10@12/40 i wypalam x16 bo przy x40 niektóre utwory były "puste".:-D
|
Cytat:
problem jest ze plyty nagrane w ten sam sposob tyle ze na innej wypalarce dzialaja |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:03. |