![]() |
OK, SteamGifts już mi działa ;D W takim razie oczekujcie kolejnych Give Away-ów ;) (mam nadzieję, że nie tylko ode mnie :P ).
|
Cytat:
Czyli to co zostało: 2 x Prince of Persia: Zapomniane Piaski [PC] Uplay 2 x Silent Hunter 5: Bitwa o Atlantyk Złota Edycja [PC] Uplay |
Forgotten Sands?
|
Btw jakby ktoś chciał zaproszenie na http://gameminer.ru/ to również posiadam wolne ;)
Kod:
Invite code: |
Cytat:
Btw wczoraj wystartował nowy Humble WB Bundle Cytat:
Cytat:
|
Dzięki szczuru.
Skoro tu nikt nie pisał, DS posiałem na innym forum :) |
Cytat:
Niestety DS-a już mam ;/ |
Ilość załączników: 1
Bardzo proszę o Silent Hunter 5 - to jest piękna gierka :)
na wymianę mam na STEAM niestety tylko Dead Space: Załącznik 63623 Jak ktoś chce to pisać :) |
Kolejna mini porcja:
3 x Prince of Persia: Zapomniane Piaski [PC] Uplay 3 x Silent Hunter 5: Bitwa o Atlantyk Złota Edycja [PC] Uplay Tak jak poprzednio piszcie tutaj a kluczyki polecą PM-ką. Chętnie też się wymienię na w sumie cokolwiek na Steama (próbuję dobić do wartości konta 100$ żeby uczestniczyć w SteamGifts) |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Dzięki :) Jeśli uda mi się dorwać klucz do CS, to oczywiście od razu dam znać :)
Swoją drogą w dobie cyfrowej dystrybucji, kiedy można kupować np. paczki z HOB, takie udostępnianie wolnych kodów ma sporo sensu (i tak zwykle nie gramy we wszystkie gry z paczki). Sam będę o tym pamiętał :] BTW - dzisiejszy internet to jednak nie to co kiedyś, kiedy jedną aktualizację o wadze 200 MB ściągało się 15 minut :D Załącznik 63612 |
Cytat:
Jeśli jeszcze coś kiedyś mi zostanie to nie omieszkam tutaj poinformować ;) Nadal poszukuję kluczyka do CS-a ;) |
:taktak:
|
Został tylko Mirror's Edge - jeśli nikt do jutra się nie zgłosi to rozumiem, że nadal ją chcesz Jarson?
|
To ja nieśmiało zapytam ;) Czy ktoś z was ma może zbędny kluczyk do CS-a? :P Najlepiej Source ale 1.6 lub GO też nie pogardzę :P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:09. |