Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Komputery (https://forum.cdrinfo.pl/f113/)
-   -   Router i radius (https://forum.cdrinfo.pl/f113/router-radius-93064/)

mikas 31.12.2013 16:24

Router i radius
 
Zainstalowałem dzisiaj soft na routerze AUSUS RT-N66u
RT-N66U_3.0.0.4_374.35_4.trx
Ale nie mogę się połączyć po WIFI, bo wymagane jest podanie użytkownika i hasła. Wiem że jest odpowiedzialny za to RADIUS.
Jak to wyłączyć, lub co mam wpisać by działało to poprawnie.
Nigdy nie miałem do czynienia z taki zabezpieczeniem, z oprogramowanie wymusza mi żebym tam wpisał jakiś adres i podaje routera 192.168.1.1

melag 31.12.2013 18:50

Ilość załączników: 1
U mnie to wygląda następująco (fw by Merlin):
Załącznik 64389

Jeśli masz zdefiniowane hasło oraz adres + port, to po tych danych powinieneś dostać się do routera.
Tak na marginesie, po co Ci radius?

mikas 31.12.2013 19:39

Cytat:

Napisany przez melag (Post 1271264)
U mnie to wygląda następująco (fw by Merlin):
Załącznik 64389

Jeśli masz zdefiniowane hasło oraz adres + port, to po tych danych powinieneś dostać się do routera.
Tak na marginesie, po co Ci radius?

Już sobie z tym poradziłem, było to włączone w TOMATO


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.