![]() |
Cytat:
|
Siostra Basen?
Nie myją się, chociaż na fajki mają siłę chodzic. :] |
Po co chodzić do łazienki , jak jakaś fajna siostra może podłożyć basen pod doopę :idea:
|
Najrzadziej odwiedzanym miejscem na szpitalnym oddziale jest męska łazienka :szczerb:
|
Nie sikaj w WC to i myć nie będziesz musiał.
|
Cytat:
|
dziwak :>
|
Po skorzystaniu z wc zawsze myję dłonie xD.
|
Dodam jeszcze kilka.
Herbata. Na wieczór (zwłaszcza w jesień i w zimie) wypijam od 5 do 10 herbat jedna po drugiej. Obowiązkowo słodzone i gorące. Może to niezdrowe ale już się przyzwyczaiłem :). Potrafię zapamiętać bardzo skomplikowane kody, hasła (pamiętam CDKEYe do wszystkich Windowsów od XP i Office!), kody do WiFi, teksty piosenek (mogę odtworzyć sobie całą płytę ulubionego wykonawcy w głowie łącznie z podkładem). Natomiast potrafię zjeść obiad i na drugi dzień nie pamiętać co jadłem, lub nawet zapomnieć co było na lekcjach w szkole po wyjściu z niej:\. Nigdy nie miałem problemów z szybkim zapisywaniem dyktowanego tekstu, gdyż mam w głowie rodzaj pamięci RAM. Mianowicie gdy słyszę tekst, i ktoś kończy wypowiedź to mam ją zapisaną w tej pamięci, zapisuję całą do zeszytu i pamieć się "czyści" automatycznie (nie wiem czy to dziwne, ale większość osób które znam ma z tym problem). |
Tak dziwnie jak się wieczorem piwka nie wypije
|
Cytat:
|
dziwnie przyzwyczaiłem się do picia... :piwo:
|
Ja lubie czytac to chyba najdziwniejsze w dzisiejszych czasach.
|
Cytat:
|
Dla mnie oczywistym jest że nie gasi się silnika na wysokich obrotach, w większości wypadków nie "chłodzę" dłużej niż kilka sekund, prawda, wszak łożyskowanie olejowe.
W przypadku długiej, ciężkiej pracy turbina też potrafi się zagrzać, zmiany temperatury (zwłaszcza nagłe) nie wpływają pozytywnie na żywotność, i nie koniecznie mówię tu o turbinkach montowanych w silniczkach w samochodzikach. Popłynąłem kiedyś na turbine 3k, może stąd teraz ten szacunek doń :) Z przyzwyczajenia to chodzę w niedziele do kościoła :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:14. |