![]() |
To moge mu zasadzic za reklame czy jeszcze nie, no chyba ze jest kolejka :>
|
Kolego @coe. Tamta ingerencja moderatora była słuszna a ty chyba nie rozumiesz istoty reklamy i różnych jej aspektów. Roboty nas nie interesują, chodzi o nakierowywanie ludzi na wskazane adresy. Nasz regulamin po prostu na to nie pozwala. Tyle w temacie.
Zmieniłem to tak, żebyś nie zarzucał nam jakichś dziwnych przypadkowych stron na home. I niech tak zostanie. |
Cytat:
|
Czuje bana w powietrzu :D
|
Tamtej wiadomości nie mogę skasować, tak więc, umieszczam ponownie tekst jaki napisałem, bo uważam że ingerencja moderatora była lekko mówiąc niewłaściwa.
Temat trochę stary, ale myślę że warto go przypomnieć. Przeglądając strony poświęcone tematyce stacji pogodowych widać, że pojawiło się bardzo dużo, bardzo fajnych stacji pogodowych, niektóre współpracują ze smartfonami i tabletami, wysyłają same dane do serwisów pogodowych, mają też kolorowe ekrany. |
Cytat:
|
Gdybyś zapoznał się z regulaminem forum widział byś, że nie można umieszczać, reklamować produktów na zewnętrznych stronach.
Chciałeś polecić produkt trzeba było podać model. Każdy sprawdzi sobie sam w Google. |
Cytat:
|
Temat trochę stary, ale myślę że warto go przypomnieć. Przeglądając stronę srutututu.pl widać, że pojawiło się bardzo dużo, bardzo fajnych stacji pogodowych, niektóre współpracują ze smartfonami i tabletami, wysyłają same dane do serwisów pogodowych, mają też kolorowe ekrany.
|
Za 10 "jurków"? Masakra!
:) |
Hehe to ja wiem ze cena byla dobra bo ja kiedys widzialem w maplinie ale zal mi dupe sciskal dac tyle siana , ale dziadek opuscil z 20 na stwierdzenie ze wlasnie sa stacje w lidlu po 20 z gwarancja :D , a tego nie wiedzialem ze to klon innej stacji .
|
To jest przebrandowany Fine Offset WH1080 (z maplina). Zapłaciłeś jakieś 10% ceny sklepowej. :spoko:
Jeśli masz zamiar podpinać ją do kompa, to nawet nie instaluj tego softu co jest w pudełku, tylko od razu ciągnij cumulusa. http://sandaysoft.com/products/cumulus |
Ja dzisiaj nabylem stacje meteo na rynku gosciu sprzedawal i sam nie wiedzial co ma bo dalem mu 10euro i sie cieszyl cala nowa zapakowana jeszcze :D
http://media.tumblr.com/tumblr_mclv9wRouv1qjw2is.jpg |
Lokalizacja jest tylko do poprawnego wskazania wschodu i zachodu słońca. Z tym czujnikiem to nie wiem. Bo jak ustawiłem na kanał 1 to tak mam od początku :)
|
Ale jak raz złapie to w sumie nie ma chyba takiego znaczenia. Aż tak niedokładne to nie jest, żeby trzeba było synchronizować 3 razy dziennie (jak chyba automatycznie robi) :)
A jeszcze przy okazji - zanim ustawiłem sygnał z czujnika zewnętrznego stacja i tak wskazywała temperaturę i to o dziwo prawidłową. Teraz ustawiłem kanał drugi na czujnik, a na pierwszym dalej jest temperatura. Też tak masz? Zastanawiam się, czy to też nie jest prognoza na podstawie lokalizacji czy coś takiego (inna sprawa, że Wrocławia akurat wybrać się nie da). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:26. |