![]() |
Jaki to problem? Robisz kopię, patchujesz i wypalasz. Mało tego, tak to właśnie powinno wyglądać. ;)
Mało wiem o softach na PSX, ale na pewno Mayumi Stealth jest niewidzialny i nie wymaga cudowania. |
Dziwne, bo na jakimś zagranicznym filmiku koleś mówił, że włącza stealth przez 2x reset.
I problem jest taki, że DC jest oryginalny ;) |
Stealth w PSX-ie jest automatyczny, więc sądzę, że Twój albo tej funkcji nie posiada albo odkryłeś bug w DC :P Zamiast się męczyć i szukać (a musiałbyś znać FW swojego chipa) po prostu zaaplikuj do DC anti-mod fixa.
Patche: http://consolecopyworld.com/psx/psx_patches_d_2.shtml Wybierz odpowiednią wersję, zrób obraz płyty, zaaplikuj patcha i nagraj ;) |
[PSX]Jak uruchomić Stealth?
Witam ;)
Posiadam konsolę PSX (Model SCPH-9002), która ma zamontowany chip. Nie mam zielonego pojęcia jaki w nim siedzi soft, ale mam z nim pewien problem. Otóż Dino Crisis usilnie wyrzuca mi komunikat o tym, że konsola jest zmodyfikowana. Wiem, że istnieje coś takiego jak tryb stealth (wyłączenie chipa po odpaleniu gry) i wiem że mój chip tę funkcję posiada. Wiem to, gdyź raz przypadkiem udało mi się normalnie odpalić DC z tej samej płyty co zawsze. Zna ktoś kombinacje na uruchomienie stealth? Ja nie mam pojęcia jak udało mi się go włączyć, ale przynajmniej wiem, że się da :P Pozdrawiam :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:20. |