![]() |
W firmie w której tworzymy aplikacje mobilne zastanawialiśmy się właśnie nad phabletem ale jednak zdecydowaliśmy się na tablet Lenovo - ma on nam służyć tylko do testów i sprawdza się rewelacyjnie. Sama zastanawiam się nad kupnem takiego samego tylko do celów prywatnych.
|
To wolisz nosić mały telefon i tableta? Może zamiast tego cegłę lepiej nosić!
|
Dokładnie. Miałam telefon który miał ponad 6 i był bardzo niepraktyczny. Fakt doskonale było na nim widać strony internetowe ale codzienne noszenie go w torebce było męczące. Jednak przyzwyczajona jestem do trzymania małego telefonu w kieszeni. A jak mi potrzebny internet to mam tablet i tak jest lepiej.
|
@Gortex taki duży może być np. idealny dla przedstawiciela handlowego. Natomiast w codziennym użytkowaniu pewnie będzie nieporęczny.
|
Ja Note 3 którego trzymam w pokrowcu typu wsuwka, bez problemu mieszczę w kieszeni jeansów. Jedynie podczas siadania trochę przeszkadza, ale tak to nie mam większych problemów:)
|
Tak, takie duże urządzenie przy codziennym użytkowaniu jako telefonu jest niepraktyczne, choćby z tak prozaicznego powodu, że ciężko zmieścić je w kieszeni. Mam a raczej miałem, bo niestety się potłukł, Galaxy S3 i był idealny. Nie wiem czy tak duży telefon znajdzie zastosowanie. Jako tablet za mały, jako telefon za duży.
|
Ja używam note 3(5,7') i pewnie do 6,4' też by szło się przyzwyczaić, ale myślę że więcej jak 6 to już za dużo. Zresztą ludzie i tak się głupio na mnie patrzą widząc taki telefon.
|
Sony Xperia Ultra - Phablet czy tablet?
Czy telefon o wyświetlaczu 6,4 to już tablet czy phablet? Ktoś ma doświadczenia z phabletem?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:42. |