![]() |
Słuchawki do 100 złotych
Witam.
Potrzebuję słuchawek nausznych, zamkniętych do 100 złotych. Słucham głównie rapu. Słuchawki maj± być przede wszystkim wytrzymałe - poprzednie mi się połamały. Maj± być używane także poza domem, więc musz± mieć dobre wygłuszenie i odcinać od dĽwięków otoczenia. Mog± być używane z Allegro. Jakie modele polecacie? |
Na mój gust, najlepsze w tej cenie będ± Sennheiser HD 201, bardzo ładnie graj±, ¶wietnie izoluj± od otoczenia, s± stosunkowo wytrzymałe (ja mam takie już spory kawał czasu).
|
Przejmuję ten temat siła xD. Słuchawki do 100 złoty ale z miarę naturalnym "dĽwiękiem" i wytrzymałym kablem. Do tej pory miałem Philips shm 6105. Tak czytałem że te Sennheiser HD 201 maj± co¶ nie tak z basem, to prawda?
Dark na jakie w końcu się zdecydowałe¶? |
mam sennheiser hd 407 , do zastosowań czysto multimedialnych czyli gry, filmy, muza s± spoko jak dla mnie
p.s maja krótki ale wytrzymały kabel |
A może kto¶ ma Philips SHP 2000 i może co¶ o nich powiedzieć, znalazłem stronkę na której jest napisane że s± najbardziej uniwersalne.
Edit. Wybrałem Philips shp 2000. |
Dobre s±, kumpel ich używa i sobie chwali :)
Wysłane z mojego HTC Legend |
A ty jakie sobie w końcu sprawiłe¶?
|
Model niższe Philipsy SHP 1900 ;)
|
Te shp 2000 wydaj± się nawet droższe w nie których miejscach niż shp 2500 które co jaki¶ czas się w biedronce pokazuj±.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:21. |