![]() |
Problem z audio masters q.r prosze o pomoc
Witam zalezy mi na nagrywaniu plyt ta funkcją poniewz uzywam sprzetu klasy vintage niestety nie moge uruchomic tej funkcji nero widzi taka opcję jednak po wybraniu i rozpoczeciu wypalania wyskakuje komunikat funkcja nie jest obslugiwana moja nagrywarka to Yamaha - CRW70 komputer to laptop z systemem windows 7 64 prosze o porade pozdrawiam
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 65200 |
Cytat:
Często starszy sprzęt marnie współpracuje z nowymi systemami a zwłaszcza 64bit.Często zaawansowane i dodatkowe funkcje pracują wadliwie lub nie są wykrywane. |
Ta yamaha na pewno to obsługuje?
Tak jeszcze się przypatruję ustawionym opcjom w feurio...ty robisz kopię w locie? To nic, że tym samym napędem. Spróbuj zrzucić to na dysk i nagrywać jako nowy projekt i wtedy sprawdź możliwość włączenia tej funkcji. |
Ta nagrywarka obsługuje AMQR, ale jest z czasów Windowsa 98 i Nero 5.5. Zapewne jedyną możliwością zmuszenia jej do pracy będzie system maksymalnie XP i równie stare Nero.
|
Również problem może być adapter USB-mam kilka takich co LS i LF i zaawansowane funkcje w PlexTool nie działają na napędach przy takim sposobie podłączenia do komputera.
|
Cytat:
Cytat:
|
Producent podaje że obsługiwane systemy to Windows 95/98/ME/NT/2000/XP stąd też żeby sprawdzić czy funkcja AMQR działa pozostaje podłączenie do fizycznego komputera z takimi systemami. Najprostszy sposób:)
W obudowie pewnie jakiś adapter-konwerter ide-usb jest -możliwe że nie współpracuje prawidłowo z nowymi i 64bit systemami. |
Ja CRW-F1 i AMQR na Feurio fruwa aż miło, na Windows 7.
|
Cytat:
|
Mam wersję wewnętrzną
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:04. |