![]() |
Sniper Elite V2
Sniper Elite V2 za darmo na steamie przez 24 godziny.
|
Mam wersję pudełkową :taktak: trójkę kupię jak będzie kosztowała z 50zł ;) Ogólnie to nie warto kupować gier jak tylko wyjdą ,są za drogie i szybko się kończą :ysz: nie warte są więc swoich pieniędzy :nie: ostatnio kupiłem Medal Of Honor Warfighter teraz kosztuje 53zł na PC nie wiem gdzie jest mój czas gry ,ale na normalu przeszedłem mniej więcej w 5h :ysz: grafika spoko ,nie które misje dość ciekawe , ale po tak krótkiej rozgrywce czuję niedosyt k***a multii nie wiem ,nie zamierzam grać , w innych medalach multii mi nie pasiło :sciana: A w takiego MGS3 grałem z milion razy i mi się nie znudziło :spoko:
|
Ale MGS jest grą kultową ile razy "jedynkę" można przechodzić. Albo jeszcze lepiej The Twin Snakes
|
W Twin Snakes nie grałem :buu: ale wieżę Ci na słowo :taktak: ps2 też już nie mam mam tylko kopię mgs3 w którą gram na emulatorze - fajnie że takie coś jest , można sobie pograć w nie które gry :spoko: Jutro może będę miał Resident Evil Zero to też pogram na emu :fiu:
|
Twin Snakes to remake jedynki na nietoperza (gacka >> gamecube'a). Na Dolphinie sobie zagraj. ;)
|
Twin Snakes to scierwo - jest nowy voice acting. "LIIIQUIIID!!!" nigdy nie zabrzmi tam tak dobrze jak w MGS 1.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:34. |