![]() |
Pod koniec mojego życia postaram się sprawdzić jaką ma jakość.... :haha:
|
Średni jitter na Plex wychodzi ~9,5% więc również w normie:)
Złote płyty mają inne zadanie niż super jakość zapisu -to właśnie czas jest ich głównym atutem-gwarancja na odczyt tej płyty to ponad 300lat;) |
Ilość załączników: 1
Oczywiście jitter z 890SA dołączony.
Jak dla mnie, ta płyta jakiegoś dobrego wrażenia nie robi. "Yuden" zastrzeli ją z każdym parametrem. Zauważyłem, że 890SA w oprogramowaniu "PlexUtilities" również często robi mi ogromny błąd na początku testu. Myślałem, że napęd umiera, ale z tego co piszesz może to być problem z softem. |
Wyniki dobre:) napędy z dobrym odczytem CD (IHBS112,iHAP322 ,Plextor PX-L890SA( w OptiDriveControl na iHAP 322 duży błąd na początku to babol programu na każdym iHAP \iHAS on występuje ale tylko na CD-R Audio) poradziły sobie bardzo dobrze.
BenQ mają słabszy odczyt CD jak również seria LH\DH20 nie rozpieszcza odczytem CD;) Poproszę jeszcze Jitter na PX-L890SA(OEM Lite-on iHAS x24 B)-również powinien być niezły wynik. Płyty zazwyczaj pochodzą z USA gdzie Japończycy przenieśli produkcję ze względów podatkowych -największy rynek zbytu tego nośnika to USA :) |
Ilość załączników: 1
Na koniec coś na poprawę statystyki :)
|
Ilość załączników: 4
No i się zaczyna......
|
Ilość załączników: 2
1655 nie inaczej =>
|
Ilość załączników: 3
Benki po swojemu, oczywiście.......
|
Ilość załączników: 2
Zupełnie nie rozumiem wyników testu. I dobrze, bo na pewno już tego nośnika nie kupię.
Zapis na iHBS112, z prędkością X16. |
MAM-A Gold 650MB
Ilość załączników: 5
Z allegro, 12zł sztuka. Kupiłem tylko jedną, przecież za 12zł można mieć 5 sztuk dobrego nośnika od "Yudena". ;)
Jak wiać na załączonym obrazku, mają problemy z określeniem skąd płyta pochodzi. :haha: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:27. |