![]() |
Co to są za obrazy? Z programami/grami czy może bootowalne? Jeśli to pierwsze to to co chcesz zrobić nie ma sensu i ten program służy do czegoś zupełnie innego.
A co do płyt to zależy jakie. Generalizujesz. |
Owszem są takie programy, które otworzą pliki .ISO (i nie tylko) z pendriwa :D, z dysku twardego również.
DAEMON Tools - chyba najprostszy program do montowania obrazów. Alcohol120% - Jak nie masz mocnej głowy to możesz się wyłożyć ;) Z uśmiechem :) Tomek |
xbootvs1.0beta14
Witam serdecznie
Nikt nie potrafi mi pomóc Dlatego przyszłam tutaj i mam nadzieje ze mi pomożecie Posiadam pendriwie 16 GB i chce sobie tym programem xbootvs1.0beta14 zrobić sobie botowalnego Pendriwe ,dlaczego bo mam na komputerze programy w postaci plików ISO .Majac je na płytkach to po pewnym czasie sa do wyzucenia Robiłam wedlug opisu ale jak sie wczytuje pendriwe pokazuja sie programy ale w czym problem nie moge wejsc do inny opcji bo ich wogole nie ma a na płytkach jak urochamiam to sa.Nie wiem w czym lezy problem Prosze o pomoc z powazaniem :*:* Ela acha a moze jest inny program poprzez ktorego moge podalanczac pliki ISO |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:52. |