![]() |
Dzisiejszy mój powrót do starocia, podłączam dwa kable - Composite i zasilacz, wkładam pada i memory card. Wyjmuję płytę z opakowania i powoli wpinam ją do napędu, zamykam klapę. Wciskam przycisk PowerButton, odpala logo, grę - ups coś nie działa dociskam klapę od czarnej PS2, za pomocą randomowej rzeczy. Działa idealnie, nie przycina, nic nie doczytuje, nic nie instaluje, żadnych patchy do gry, brak ostrzeżeń o epilepsji ;) Czysta przyjemność :)
|
Cytat:
W takie starocie fajnie sie gra na PSP , na tv traca bardzo wiele ze wzgledu na pixeloze . |
Odpalilem dziś z ciekawości na ps.3 Colina 2.0 ale pixelioza ! A w zamierzchłych czasach była to moja najulubiensza gra :taktak:
|
Nie wiem czy podróbka czy nie, ważne, że działa ;)
Ja mam nieprzerabianego. Co prawda umiałbym sobie przerobić(kwestia przylutowania chipa) ale nie będę grzebał w nim bo niedługo to będzie zabytek ;) |
Napisałem, że BĘDZIE, a nie że jest. ;]
A widzisz, masz podróbkę. Ja mam oryginalny i jest bardzo głośny. Bez większego znaczenia, ale zwykle kopie bo łatwo zarysować. |
Cytat:
Inna sprawa, że nie rozumiem idei piracenia na Androidzie, skoro aplikacje tam nie kosztują nawet 10 zł :hmm: Co do lasera - grasz na oryginałach, czy kopiach? Bo może w tym tkwi problem. Konsola oczywiście doczytuje dane z płyty, ale słychać tylko jak do niej podejdę i nadstawię ucha :) Laser był wymieniany jakiś rok temu. |
Cytat:
Laser mam w lepszym stanie niż ten w PS2. ;) Włącz sobie grę, która ciągle coś doczytuje z płyty. Cytat:
Cytat:
|
Czasem takie piractwo ma i plusy :> zawsze można przetestować jakąś grę :taktak: , dema nie wychodzą , a dać stówę za jakieś gówno , po prostu się nie opłaca :sciana: wpierw lepiej przetestować ,wkurzają mnie Steamy i inne gówna , że nie mogę sprzedać gry , która mi się nie podoba , wkurza mnie też to że kupuję jakiś tytuł tylko dla singla , to ściągają się jakieś pacze/sracze k***a chociaż nie które gry działają offline :ysz:
Edzia. zapomniałem wspomnieć że właśnie będę testował DEMA :MGS3 Substance , MGS2 Substance ,MGS Twin Snakes , Resident Evil Code Veronikana GC(grałem mam na ps2) Resident Evil Zero . Resident Evil 1 na GC Mam do 18 urlop ,ale pada deszcz - a w czasie deszczu dzieci się nudzą :) |
Piractwo bedzie zawsze, dużo osób wieszczyło koniec piractwa a ono się nadal trzyma.
PS Berion masz coś z tym laserem w PSX, u mnie tylko na początku jest głośniejszy, potem go prawie nie słychać ;) A, mam model 5502, nieprzerobiony. |
Ale nie spotulnieją bo ta polityka przynosi gigantyczny zysk. Właśnie w tym problem, że to nie jest sezonowe, to jest już wyraźny trend który się po prostu opłaca. A pewnego dnia piractwo też nie będzie już możliwe (w ogóle scena).
Takie DLC do tasiemców Call of Duty i Battlefield. Jakaś broń w innym kolorze, trzy wdzianka i jedna mapka z poprzedniej części. Miliony tego poszło za 60zł! Mimo że Ubisoft oszukało graczy na Watchdogs czy Take2 na Bioshock Infinity to też poszły już miliony. I co? Nic się nie stało. Obie gry są odtwórcze i niczego nowego do gatunku nie wnoszą. |
Podoba mi sie taki temat. Wg. mnie taka polityka wydawania gier zemści się na wydawcach przez rosnące piractwo. Kiedy kolejna gra przestanie się sprzedawać to spotulnieją i wrócą do normalnej dystrybucji. W końcu to gracze utrzymują ten biznes ;)
|
Życie/gry były kiedyś inne-lepsze :taktak: wiem co to bycie niewolnikiem ,pracuję 8lat w takiej ''firmie'' gdzie stawia się na zysk i wyzysk ,człowiek jest nie ważny k***a od dziś mam 8 dni urlopu z zaległych 17 za tamten rok ,więcej nie chcieli dać :sciana: jest upalnie ponad 30*C rano od 4-9 na rybkach(słabo) no i jakąś godzinę temu ukończyłem MGS3 do którego jeszcze wrócę , gdyż nie odnalazłem wszystkich znajdziek itd. i właśnie instaluję na PC MGS1 :party:
|
Hmm czym więc ludzie różnią się od bydła w tym systemie ? Krowy się doi, podobnie niewolników. Co z tym zrobisz ? Gdzie będziesz szukał sprawiedliwości ?
Dziś można kupić prawie każdego, jeśli nie pieniędzmi to szantażem, a współczesna technika czyni to niezmiernie prostym, wystarczy że popełnisz haniebny czyn, który ktoś uwieczni na "taśmach" i już jesteś pieskiem na łańcuchu. Jak tak dalej pójdzie to zapomnijcie o grach i rozrywce, czas to pieniądz, nie ma czasu na odpoczynek i przyjemności. Smutnym jest fakt że rzesza ludzi boi się prawdy, gdyż wywróciła by ich "ułożony" świat do góry nogami. Wszystko co się dzieje przez ostatnie stulecia, jest konsekwencją promocji teorii Darwina, którą zresztą sam podważył za swojego życia. Wg. Teorii Ewolucji ludzie są zwierzętami, ludzie to łyknęli bez żadnych oporów, to teraz czas na konsekwencje (piękne słowo). Wybaczcie moje wywody, jestem Chrześcijaninem czyniłem swoją powinność. Pax Vobiscum :) Edit: Może ktoś wyciągnie morał, ze słów Juliana Tuwima: "I oto idą, zapięci szczelnie, Patrzą na prawo, patrzą na lewo. A patrząc ***8211; widzą wszystko oddzielnie Że dom***8230; że Stasiek***8230; że koń***8230; że drzewo***8230;" |
Tu nawet nie chodzi o platne DLC ale raczej o ich cene: np wspomniany wydawca i jesgo Walking dead w 5 epizodach co 2 miesiace za ***8364;4,99-9,99?I to w sumie tylko ok 4godzin grania.
|
Powrot do lat 80 i bedzie krach , ale watpie bo fimy nie straca wirygodnosci bo mamy internet i zamydla oczy ze bedzie lepeiej bo dlc zaraz wyjdzie ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:12. |