![]() |
Windows 9
Zalążek tematu. Plotki zachęciły mnie do jego założenia.
Cytat:
Pogrubiłem zdanie, które mnie raduje :) Jeśli tak zrobią to na pewno będzie się to dało wykonać na wszystkich edycjach za pomocą ustawień, czy czegoś w rodzaju narzędzia "Sunrise Seven". |
Mam nadzieje że metro zostanie wywalone i wróci stare menu start.
|
Już zamawiam Enterprise;)
|
Cytat:
Temat istnieje już ponad 3 lata. :czytaj: https://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=88202 |
Ale w innym dziale xD
|
Się przeniesie, się połączy. :fiu:
|
Windows 9 ze śmietnika na salony ,............a temat Windows 8 z salonu do śmietnika przenieść;)
|
Pierwszy filmik z W9:)( Windows 9 Technical Preview Build 9834)
|
Moc nowości! W Windows 10 dodadzą Aero Glass, w Windows 11 wszystkie ikonki metro, a w Windows 20 animowane ikonki trójwymiarowe. Podczas gdy w środku cały czas będą programy pamiętające DOSa i Win95, a budowa wciąż niemodularna, systemem plików będzie non stop NTFS. :szczerb:
|
tak trzeba umieć, wywalić menu start, zastąpić je modern ui a potem znowu wstawić menu start, jako nowe rozwiązanie.
|
Bo nie pomyśleli, że ludzie wcale kafli na deskopie nie chcą, tablet ok, telefon ok, ale nie deskop ....
Myśleli, że user Windows to tak jak w MacOS, dadzą byle co i będzie się cieszył, a tu nic z tego :) |
Ty chyba Yosemite nie widziales ;-)...
|
Yosemite byłby ładny gdyby zostawili w spokoju ikonki tak te okien jak i programów. Ten nowy dock wygląda fatalnie.
|
Idealnie koponuje sie z iOS 7/8 jest spojnosc. A po pol roku z iOS 7 nie chce sie wracac do trojwymiarowych obiektow - czasy i moda sie zmienily.
|
Zgadza się, w iOS7 też są okaleczone. My Little Pony Edition, serio. Tak to wygląda. OS X i iOS zawsze miały rewelacyjne te ikonki, kiego grzyba to zmieniali? :/
Trójwymiarowych to jeszcze nigdy nie było. Zawsze były 2D, w przeciwieństwie do płaskich, skeumorficzne były ok. Ale to jeszcze nie jest najgorsze, kolorystyka jest fatalna i ten rak dotknął prawie wszystkie systemy: Windows 8/Phone 8, OS X/iOS, Androida 4.4+, konsole, nawet KDE5. Teraz jest kolorowo i radośnie. Pedalsko... Wstyd byłoby mi używać systemu, który ma takie GUI. ;p |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:58. |